Nieuws

'Niettemin' acteur Kim Min Gwi wordt uit de meeste scènes verwijderd na zijn controverse over vals spelen

Acteur Kim Min Gwi zijn rol zal aanzienlijk worden verminderd, en hij zal uit de meeste scènes in de JTBC drama 'Hoe dan ook' .

Op 27 juli vertelde een vertegenwoordiger van het JTBC-drama 'Nevertheless': Sterrennieuws , Vanaf de uitzending van deze week (31 juli) wordt de rol van Kim Min Gwi ingekort. Ook zijn scènes zullen we zoveel mogelijk monteren.' Kim Min Gwi, die speelt Nam Kyu Hyun in 'Toch' is onlangs geweestverwikkeld in een controversewaarbij zijn persoonlijke leven betrokken is. Op 24 juli plaatste een internetgebruiker die beweerde de ex-vriendin van Kim Min Gwi te zijn een post op een online community. In haar post beweerde ze dat Kim Min Gwi haar verschillende keren bedrogen had en zelfs de quarantainerichtlijnen had overtreden ondanks positief testen op COVID-19.

Kort daarna, het bureau van Kim Min Gwi Grootbeeld-entertainment verklaarde, 'Hij geeft zijn wandaden toe en biedt oprecht zijn excuses aan aan de vele mensen die gekwetst zijn door zijn onvolwassen oordelen en gedrag.' Ze gingen door, 'Wat betreft de bewering dat Kim Min Gwi de COVID-19-quarantainerichtlijnen heeft overtreden, dat is niet waar. Hij kreeg de melding om op 22 mei in zelfquarantaine te blijven, en terwijl hij in zelfquarantaine was, voelde hij abnormale symptomen en onderging hij een COVID-19-test. Nadat hij positief testte, concentreerde hij zich op het krijgen van behandeling. Hij is nu volledig hersteld.' Kim Min Gwi schreef ook een handgeschreven verontschuldiging op zijn persoonlijke Instagram bladzijde , het aanpakken van zijn controverse.

Ondanks zijn oprechte verontschuldigingen bleef het publiek koel tegenover de acteur. Kort daarna besloot het productieteam van JTBC's 'Nevertheless' zijn rol te verminderen en hem uit de meeste scènes te verwijderen.

Ondertussen maakte Kim Min Gwi, een voormalig model, zijn officiële debuut als acteur via de tvN drama 'Rugal' .