Blogs

Top 10 schattigste idool handtekeningen

Een van de grootste wensen van elke Kpop-fan is om een ​​fansigning bij te wonen of een persoonlijk ondertekend geschenk van hun idool te ontvangen, met hun handtekening. Lees verder om tien van de schattigste en meest unieke handtekeningen van je favoriete idolen te zien!

1. EXO Chen

Met de bijnaam Fansigning Boyfriend is EXO's Chen een expert in het laten kloppen van de harten van zijn fans wanneer ze een handtekening van hem ontvangen. Geen enkele handtekening van Chen is compleet zonder een tekening van zijn gezicht die precies op zijn beagle-glimlach lijkt!

2. TWEEMAAL Momo

Fans hebben gestemd en vastgesteld dat de handtekening van Momo van TWICE een van hun algemene favorieten is. Met een tekening van een schattig dier met bakkebaarden en twee hartvormige oren, is haar handtekening een van de meest gewilde onder de TWICE-leden.

3. Super Junior Ryeowook

Super Junior's Ryeowook en EXO's Chen hebben niet alleen gemeen dat ze hoge noten zingen, maar hebben ook vergelijkbare handtekeningen met karikaturen van hun glimlach. Op deze foto lijken de gezwollen wangen van Ryeowook precies op zijn handtekening!

4. ROOD VELVET Seulgi

Seulgi heeft veel bijnamen onder Reveluvs, maar ze is vooral bekend als Teddy-Bear Seulgi vanwege haar trage reactietijden en ronde gezicht. Seulgi's berentekening in haar handtekening maakt het voor fans gemakkelijk om haar iconische handtekening in één oogopslag te herkennen.

5. X1/UNIQ WOODZ

WOODZ, ook bekend als Cho Seungyeon, heeft veel veranderingen ondergaan in zijn leven met betrekking tot zijn muzikale artiestencarrière, maar zijn handtekening blijft hetzelfde. Met een tekening van een snapback-hoed en een brede grijns herinnert WOODZ's handtekening ons aan zijn hiphopdagen.

6. BLACKPINK Roos

Soms is eenvoud de sleutel! De handtekening van BLACKPINK's Rose heeft een elegant getekende bloem die fans snel kunnen herkennen.


7. WINNAAR Mino

WINNAAR's Mino staat bij velen bekend om zijn artistieke tekentalenten, met name op de variétéshow, New Journey to the West. In deze handtekening schetst Mino een prachtige roos, alsof hij deze waaier een boeket bloemen geeft.

8. Meisjesgeneratie Taeyeon

SONEs weten dat Taeyeon van Girls' Generation dol is op vlinders, dus het is geen verrassing dat haar handtekening ook een prachtige vlinder bevat die vrij boven haar naam vliegt.


9. ASTRO Moonbin

ASTRO's Moonbin heeft een handtekening die duidelijk zijn persoonlijkheid laat zien. Met een tekening van een grijnzend gezicht met gekreukte ogen en een ster, is het gemakkelijk om precies te zien tot welk ASTRO-lid deze handtekening behoort.


10. Apink Eunji

De handtekening van APink's Eunji bevat ook een schattig getekende beer, maar met uitpuilende ogen vol opwinding hoopt ze dat fans dat voelen elke keer dat APink een nummer uitbrengt.

Welk idool heeft jouw favoriete handtekening? Laat het ons weten in de reacties hieronder!