Blogs

Top 10 meest bekeken K-pop MV's van 2021 tot nu toe

Wat zijn tot nu toe de meest bekeken muziekvideo's van 2021? Bekijk de onderstaande lijst om erachter te komen!

1. Boter - BTS


Niet verwonderlijk... Dit is een van de meest recent uitgebrachte MV's (20 mei) maar BTS's 'Butter' staat bovenaan de lijst met in totaal 345 miljoen views, waarmee het de meest bekeken K-pop MV van 2021 is.

twee. Op de grond - Rose


BLACKPINK Rosé's solodebuut 'On the Ground', uitgebracht op 12 maart, heeft op het moment van schrijven in totaal 186 miljoen views.

3. In de ochtend - Itzy


Uitgebracht op 30 april, 마.피.아. IN THE MORNING is het titelnummer van ITZY ’s vierde mini-album, RAAD EENS WIE . Het heeft in totaal 120 miljoen views.

4. Hete saus - NCT Dream


Uitgebracht op 10 mei, is de populariteit van NCT Dream omhooggeschoten terwijl ze allerlei records breken. Totaal aantal weergaven - 103 miljoen.

5. Volgende niveau - ÆSPA


Uitgebracht op 17 mei, nadert de populariteit van aespa het volgende niveau. Totaal aantal weergaven - 95 miljoen.

6. Beroemdheid (Fame) - IU


Een van de vroege releases in 2021 zoals die op 27 januari uitkwam. Ze is de solokoningin van K-pop. Totaal aantal weergaven - 84 miljoen.

7. Na school - wekelijks


Deze meidengroep, die op 17 maart werd uitgebracht, wint bij elke comeback aan populariteit. Totaal aantal weergaven - 71 miljoen.

8. Alcoholvrij - twee keer


De koninginnen van de zomer zijn terug. Dit is de nieuwste MV op de lijst, aangezien het dagen geleden op 9 juni werd uitgebracht. Als dit artikel later werd uitgebracht, zou het hoger op de lijst staan. Totaal aantal weergaven - 64 miljoen.

9. Eerste (먼저)- Everglow


Dit is hun beste comeback tot nu toe. De MV werd op 25 mei uitgebracht. Totaal aantal weergaven - 54 miljoen.

10. Vecht niet tegen het gevoel (Vecht niet tegen het gevoel) - EXO


Nog een MV die onlangs op 7 juni is uitgebracht. Na lang wachten kwam EXO eindelijk terug en Lay deed zelfs mee! Totaal aantal weergaven - 53 miljoen.