Nieuws

De top 10 van populairste K-popgroepen in Japan, gestemd door Japanse tieners

K-popartiesten hebben hun plaats op de Japanse muziekmarkt gestold, met de idolen die daar veel aandacht en populariteit vergaarden.

K-popidolen zijn populair bij alle leeftijdsgroepen en worden zeer erkend in Japan. Onlangs werd de lijst onthuld van de beste idoolkunstenaar die door Japanse tieners werd gestemd.

Volgens Lijnmuziek K-pop-enquête uit 2022, kozen de Japanse tienersBTS,TWEEMAAL,Zeventien,ENHYPEN,SCHAT,Verdwaalde kinderen,tekst,NCT,ITZY, enOerknalals de groepen die het populairst zijn.

netizens commentaar gegeven , ' Ik denk dat BTS ook zo populair is in Japan,' 'de mannelijke idolen van HYBE domineren deze hitlijst, terwijl de meisjesidolen van JYP populair zijn', 'ik wist niet dat Seventeen zo populair was in Japan', 'Het verbaast me meer dat BLACKPINK niet op deze lijst en Big Bang staat op deze lijst omdat deze wordt gekozen door tieners,' 'Ik dacht dat BLACKPINK op deze lijst zou worden opgenomen', 'Big Bang is geweldig, ze zijn gekozen door tieners', 'Ik denk dat BLACKPINK populair was in Japan, maar het lijkt erop dat ze minder populair worden,' en ' Er zijn veel HYBE- en JYP-idolen.'