Buzz-Functies

Top 10 populairste pro-gamers

Ophef

De e-sportwereld heeft veel knappe en schattige gezichten. Met de groepsfase van de Wereldkampioenschap 2015 (Werelden) aan de gang zijn, laten we eens kijken naar enkele van de populairste gamers in pro-gaming.William 'LeFFEN' Held

Dit half-Zweedse, half-Koreaanse pro- Super Smash Bros speler zal je laten zien hoe je een serieuze kont schopt met Yoshi - als je kunt voorkomen dat je wordt afgeleid door zijn mooie uiterlijk.


Jang 'Keane' Lae YoungHet is gemakkelijk om te zien hoe Zwaartekracht Gaming 's huidige mid laner was vroeger een model in Korea!


Lee 'Flame' Ho JongHo Jong 'Flame' Lee staat bekend om zijn grote vrouwelijke fanbase vanwege zijn goede uiterlijk en slechte vaardigheden in de bovenste rij.


Kim 'Mute' Taek YongHet is gemakkelijk in te zien waarom pro-Starcraft-speler 'Bisu' vaak een 'mooie jongen!' wordt genoemd.


Seo 'XellOs' Ji Hoon
Deze gepensioneerde pro-Starcraft-speler domineerde met zijn 'perfecte' Terran-spel.


Kim 'Eve' Shee Yoon


'Eve' is niet alleen verbluffend mooi, maar ze schreef ook e-sportgeschiedenis als de eerste vrouwelijke pro-Starcraft II 2-speler!
Lim 'Boxer' Yo HwanEen all-time legende in de gamegeschiedenis. Buig neer voor SlayerS_`BoxeR`, de knappe 'Terran Emperor!' Hij mocht zelfs een spelletje spelen met Yoona van Girls' Generation!


steven'Calitrlolz8 'KimCalitrlolz is niet alleen een waanzinnig knappe top-laner, maar hij is ook van plan om in de herfst naar de apotheekschool te gaan! Met zijn League-talenten, knappe looks en slimheid is hij een onstuitbare drievoudige dreiging die gewoon niet te stoppen is.


Jang-sik 'Lustboy' HamHam 'Lustboy' Jang Shik, alias 'Lustcena' doet zijn naam zeker eer aan! Bovendien vragen we ons altijd af: ' Wat zou Lustboy doen? '


Lee 'Faker' Sang-hyeokDe superster of supersterren in het gamen en mogelijk de beste League of Legends-speler ter wereld, wereldkampioen Lee 'Faker' Sang Hyeok zal zich een weg banen naar je hart.