Blogs

Top 10 'Show Me The Money' optredens OOIT

'Toon me het geld' is een Zuid-Koreaanse rapcompetitie die wordt uitgezonden op Mnet. De show wordt zwaar gecrediteerd voor het vergroten van Korea's interesse in hiphopmuziek en heeft tot nu toe 7 seizoenen uitgezonden. Laten we eens kijken naar 10 van de beste uitvoeringen sinds de release in 2012.

1. 'GOD GOD GOD' door l

Ongetwijfeld een van de beste optredens in ' SMTM777,' EK levert een absolute knaller onder begeleiding van zijn eigen danscrew, MBA . Het optreden was zo indrukwekkend dat producer de stilte herhaaldelijk gezegd dat dit de 'winnende prestatie' was. EK werd echter uitgeschakeld door Kid Milli tot teleurstelling van velen.

2. 'Rode Zon' door Hangzoo (feat. Swings)


In de halve finale van ' SMTM6 ,' uiteindelijke kampioen Hangzoo leverde deze epische uitvoering van zijn worstelingen, in het bijzonder over zijn oogaandoening.

3. 'Schildpadschip' door TEAM ZICO & Paloalto


Deze ' SMTM4' performance vond inspiratie bij het historische Koreaanse gepantserde slagschip dat de vorm had van een schildpad. De groep rapte over het feit dat ze onstuitbaar waren als Turtle Ships in vergelijking met gewone, zwakke schepen (rappers).

4. 'superbeewhy' door SUPERBEE (feat. BewhY)


SUPERBEE was een vaste klant in de 'SMTM'-serie, maar dit was misschien wel zijn beste optreden tot nu toe. naast ' SMTM5' kampioen BewhY, dit werd een van de meest memorabele prestaties van het seizoen.

5. 'YGGR' door Bobby


De iKON ster leverde een krachtige badass-uitvoering waar het publiek wild van werd! BOBBY ging uiteindelijk winnen' SMTM3. '

6. 'Horangnabi' door Boi B


'Horangnabi' was een remake van een oud Koreaans volksliedje met dezelfde naam, gezongen door de legendarische zanger Kim Hong-Geuk. Het nummer werd beschouwd als een van de grootste collabs aller tijden en bevatte van Boi B's eigen nummer Rhythm Power, WJSN en Kim Hong-Geuk zichzelf!

7. 'Goedendag' door Team CODE ART&Paloalto


'Goededag' was een van de meest chille optredens van ' SMTM777 ' en toonde aan dat chill hype kan verslaan in competitieve hiphop!


8. 'Bijten' door Navel


Navel spuugt wat vuur in dit nummer. Geen haken, geen functies, geen gimmicks. Gewoon direct vuur.


9. 'Voor altijd' door BewhY


Naar mijn mening, BewhY is de beste rapper die ooit 'SMTM' heeft gesierd ( Navel is de enige twijfelachtige kandidaat). Dit nummer laat zien waarom.

10. 'ANGST' door MINO (feat. Taeyang)


Misschien herinner je je dit nummer voor MINO's iconische 'aboeji!' lijn. Maar het nummer zelf, van het instrumentale tot de uitvoering van MINO tot de legendarische entree van Taeyang, maakte het een van de meest legendarische uitvoeringen in 'SMTM'.

Heb je het gevoel dat de lijst iets mist? Laat het me weten in de reacties hieronder!