Drama's

Top 12 Koreaanse drama's van 2015

12. Masker

Functies: Soo Ae, Ju Ji-Hoon, Yeon Jung-Hoon en Yoo In-Young.

Verhaallijn: Een meisje wordt geplaagd door ongelukkige omstandigheden vanwege de verlammende schulden van haar vader en broer. Haar leven verandert echter wanneer ze haar dubbelganger ontmoet. Door een reeks gebeurtenissen neemt ze uiteindelijk de identiteit van haar look-alike aan als de hare.

11. Geliefde Eun Dong

Functies: Joo Jin-Mo en Kim Sa-Rang.

Verhaallijn: Een topacteur huurt een ghostwriter in om zijn autobiografie te schrijven. Terwijl de schrijver hem helpt zijn verleden te herinneren, haalt hij de herinneringen op van een vrouw van wie hij de afgelopen twintig jaar heeft gehouden.

10. Wie ben jij? - School 2015

Functies: Kim So-Hyun, Yook Sung-Jae en Nam Joo-Hyuk.

Verhaallijn: Twee identieke tweelingzussen leven verschillende levens nadat ze op jonge leeftijd door adoptie zijn gescheiden. Wanneer een van de zussen op mysterieuze wijze verdwijnt, verliest de andere het geheugen tijdens een zelfmoordpoging. Nadat ze haar geheugen is kwijtgeraakt, gaat ze een ander leven leiden nadat ze werd aangezien voor haar vermiste zus.

9. Twintig opnieuw

Functies: Choi Ji-Woo, Lee Sang-Yoon, Choi Won-Young, Kim Min-Jae en Son Na-Eun.

Verhaallijn: Ze had er ooit van gedroomd danseres te worden. Maar nadat ze op 19-jarige leeftijd zwanger werd, had ze geen andere keuze dan zich te settelen en een fulltime huisvrouw te worden. Nu ze 38 is, besluit ze terug naar school te gaan, naar dezelfde universiteit als haar zoon, en ziet ze het leven voor de tweede keer tegemoet als een twintigjarige.

8. Zes vliegende draken

Functies: Yoo Ah-In, Kim Myung-Min, Shin Se-Kyung, Byun Yo-Han, Yoon Kyung-Sang en Chun Ho-Jin.

Verhaallijn: Er ontstaat een politiek conflict tussen 6 ambitieuze en succesvolle mensen.

7. Yong Pal

Functies: Joo Won, Kim Tae-Hee, Chae Jung-An en Jo Hyun-Jae.

Verhaallijn: Het draait om het verhaal van een chirurg die dringend geld nodig heeft om de dure medische rekeningen van zijn zus te betalen. Hij neemt de naam Yong Pal aan en begint zijn diensten aan criminelen aan te bieden, waardoor zijn leven totaal verandert.

6. Dood mij, genees mij

Functies: Ji Sung, Hwang Jung-Eun, Park Seo-Joon, Oh Min-Suk en Kim Yoo-Ri.

Verhaallijn: Een liefdesverhaal tussen een man die een identiteitsstoornis ontwikkelt en een eerstejaars psychiatrische bewoner die hem stiekem helpt herstellen.

5. Ze was mooi

Functies: Hwang Jung Eum, Park Seo-Joon, Go Joon-Hee en Choi Siwon.

Verhaallijn: Een romantische komedie over een ooit aantrekkelijk meisje en een mollige jongen met een laag zelfbeeld. Het leven scheidt hen, maar vele jaren later komen ze weer samen omdat ze tegengestelde rollen op zich nemen. Het eens mooie meisje is nu niet zo mooi, en de mollige jongen is nu lang en knap.

4. Het meisje dat geuren kan zien

Functies: Park Yoo-Chun, Shin Se-Kyung, Namgung Min en Yoon Jin-Seo.

Verhaallijn: Een verhaal dat draait om een ​​'Barcode'-seriemoordenaar, veel slachtoffers en hun partners werken samen om de moordenaar op te sporen. Een van de overlevenden die wakker werd, heeft het vermogen gekregen om geuren te 'zien' als visuele kleuren en vormen, terwijl een ander de reuk- en smaakzintuigen heeft verloren en alle pijngevoelens heeft verloren.

3. Oh mijn Venus

Functies: Dus Ji-Sub, Shin Min-A, Jung Gyu-Woon en Yoo In-Young.

Verhaallijn: Een te dikke advocaat en een personal trainer overwinnen samen hun fysieke en emotionele wonden terwijl ze verliefd worden.

2. Geleerde die door de nacht loopt

Functies: Lee Joon-Gi, Shim Chang-Min, Lee Soo-Hyuk, Lee Yu-Bi en Kim So-Eun.

Verhaallijn: In de Joseon-dynastie probeert een dochter uit een uiteengevallen adellijke familie de eindjes aan elkaar te knopen door zich als man te kleden om boeken te verkopen. Tijdens haar inspanningen ontmoet ze een aantrekkelijke geleerde die een vampier blijkt te zijn.

1. Producent

Functies: Kim Soo-Hyun, Cha Tae-Hyun, Gong Hyo-Jin en IU.

Verhaallijn: In het KBS-gebouw bevindt een groep individuen die werken onder de afdeling Variatie van het netwerk, zich midden in een drama vanwege botsende persoonlijkheden terwijl ze proberen de ontberingen van het echte leven en werk te combineren.


Welk K-Drama was dit jaar jouw favoriet? Deel het hieronder met ons!