Speciale Eigenschappen

Top 5 'GROTE' manieren om Koreaanse BF buiten Korea te vinden!

diversen

Sommigen geloven dat Koreaanse jongens nooit uitgaan buiten hun etniciteit, maar dit is een enorme misvatting! De waarheid is dat Koreaanse mannen voor het grootste deel verlegen van aard zijn! Zelfs als een Koreaanse man in je geïnteresseerd is, kunnen ze aarzelen om de kenmerkende tekenen van interesse te tonen.


Dus hoe ontmoet je de man van je dromen? Vrouwelijke leden� EastMeetEast, #1 Aziatische dating-app , die Koreaanse jongensvrienden hebben, kwam met de meest effectieve tips om u te helpen vinden uw Oppa. � Voordat je eropuit gaat om een ​​Koreaanse jongen te pakken te krijgen, volgen hier enkele Top 5 tips om je ware liefde te vinden.


1. Aziatische dating-apps!
Hoewel het misschien moeilijk is om je perfecte man te vinden als ze niet dicht bij je echte sociale kringen staan, maken Aziatische dating-apps dit proces een stuk eenvoudiger! Mensen die deze apps gebruiken, hebben één ding gemeen: hun interesse in een Aziatische partner! Omdat dating-apps zoals East Meet East deze gemene deler voor je regelen, kun je je tijd besteden aan wat echt belangrijk is: je potentiële matches leren kennen!�


2. Koreaanse franchisecafésNu ze schattige cafés hebben gebracht met als thema LINE- of Kakao-dieren of gewoon een K-Pop-merchandisewinkel die al je favoriete items heeft, heb je een perfecte gelegenheid om niet alleen de Koreaanse man van je dromen te vinden, maar ook een die heeft dezelfde interesses als jij! Overweeg een kopje koffie of een schattig item te kopen voor iemand die je aandacht trekt als een manier om het ijs te breken! Als alles goed gaat, hebben jullie twee bijpassende paar items voordat je het weet. Hier is een lijst met Koreaanse franchisecafés die gemakkelijk in het buitenland te bereiken zijn: Toms & Toms, Kal.comm, Paris Baguette en meer!


3. Koreaanse clubs en verenigingen


Een geweldige plek om nieuwe vrienden en belangrijke anderen te vinden zijn lokale verenigingen en clubs in je school of gemeenschap! Deze plaatsen wemelen van vriendelijke mensen die op zoek zijn naar nieuwe relaties in hun leven! Vaker wel dan niet zullen deze clubs en verenigingen feestelijke borrels hebben of speciale evenementen waar je zeker het ijs zult breken. Zelfs als je je droomman niet vindt, maak je waarschijnlijk veel nieuwe vrienden!�


4. Penvrienden en taaluitwisseling


Koreaanse jongens houden ervan om verbonden te blijven in een gemeenschap die elkaar ondersteunt. Koreaanse kerken worden vaak over de hele wereld gevonden en zijn geweldige plekken om nieuwe vrienden te vinden. U hoeft niet religieus te zijn om te genieten van sociale evenementen en kerkelijke bijeenkomsten! Bovendien kun je er altijd op rekenen dat er heerlijk eten wordt gemaakt door de vrijwilligers in de kerk!


5. Ga naar Koreatown!

Rondhangen op een plek die verzadigd is met vrijers is de beste kans om de man van je dromen te vinden. Als je in voornamelijk homogene gebieden hangt waar niet veel verschil is in de soorten mensen die er zijn, is de kans dat je een match vindt veel kleiner. Probeer nieuw voedsel, bekijk verschillende soorten kledingstijlen, probeer Koreaanse make-up en meer door op avontuur te gaan in je plaatselijke Koreatown! Wie weet wie je tegen het lijf loopt!


Klaar om Mr. Right te vinden?�

EastmeetEast de #1 Aziatische dating-app voor Aziatische singles en iedereen die geïnteresseerd is in de Aziatische cultuur. Natuurlijk hebben veel Koreaanse singles en Koreaanse cultuurfans zich bij het platform aangesloten en hun speciale persoon gevonden (je kunt het gedeelte over het succesverhaal lezen). Als je voornemen voor 2018 is om iemand te vinden, waarom probeer je dan niet eens door hun 350.000+ leden in Noord-Amerika, Australië, het VK en daarbuiten te bladeren, want browsen en berichten sturen is helemaal gratis!�

Dit artikel is gesponsord door EastmeetEast