Blogs

De top 5 van huidige best beoordeelde K-pop-albums op Metacritic

Hier zijn de top 5 K-pop-albums die momenteel de best beoordeelde albums zijn op metacriticus .


Deze albums worden beoordeeld en beoordeeld door muziekrecensenten. Metacritic is een website die recensies verzamelt, en de Metascore is het gemiddelde van de verschillende scores die door verschillende muziekrecensenten zijn ontvangen.

#5 - BTS Love Yourself: Tear & Map of the Soul: Persona

Beide BTS-albums kregen een metascore van 74. Love Yourself: Tear (2018) heeft 6 recensies, terwijl MOTS: Persona (2019) 11 recensies heeft. LY: Tear was het eerste BTS-album dat debuteerde op Metacritic.

#4 - TWEEMAAL Smaak van Liefde

Taste of Love (2021) is het eerste TWICE album dat is beoordeeld door Metacritic. Het breekt het record, het best beoordeelde K-pop meidengroepalbum en best beoordeelde meidengroepalbum aller tijden, debuteert met een Metascore van 80 met 4 recensies. Op dit moment heeft Taste of Love een metascore van 77 met 5 reviews.

#3 - BTS BE

BTS' BE (2020) heeft momenteel een Metascore van 80 met 12 recensies en is daarmee het op twee na best beoordeelde K-popalbum van dit moment.

#2 - BTS-kaart van de ziel: 7

BTS' MOTS: 7 (2020) ontving een Metascore van 82 van verschillende recensenten.

#1 - Tomorrow X Together The Chaos Chapter: Freeze

Het nummer op de lijst, TXT's The Chaos Chapter: Freeze (2021), is momenteel het best beoordeelde K-popalbum van dit moment. Dit maakt hun eerste verschijning op Metacritic, waardoor ze de eerste groep van de 4e generatie zijn en de snelste Koreaanse act die debuteert op Metacritic.

BTS met de meeste albums op de lijst met 4, TWEEMAAL de enige meidengroep zijn, en tekst met het best beoordeelde K-popalbum en de enige groep van de 4e generatie. Proficiat aan deze groepen!