Blogs

De top 5 van langst actieve meidengroepen tot nu toe

K-pop is berucht om zijn zevenjarige jinx, die typisch het typische zevenjarige contract van de meeste bedrijven in de industrie demonstreert. Veel groepen slagen er niet in om deze jinx te overtreffen. Zelfs in het afgelopen jaar, GOT7 ontbonden na hun contractperiode. Sommige meidengroepen, zoals Lovelyz, naderen hun einde en fans maken zich al zorgen over mogelijke ontbinding. Het kan beide kanten op: de groep kan doorgaan met promoten, zelfs als een of twee leden de groep verlaten. Anderzijds kan de groep ook gewoon volledig zijn eigen gang gaan en uit elkaar gaan. Het is echt aan de groep en het bedrijf om daarover te beslissen tijdens de besprekingen over herondertekening.

De zevenjarige jinx is om een ​​of andere duidelijke reden vooral nog moeilijker bij meidengroepen, daarom introduceren we de TOP 5 langst actieve meidengroepen tot nu toe. Bekijk de lijst hieronder!

#5) EEN ROZE - (debuut 19 april 2011)

Op de 5e plaats komt A PINK. A PINK debuteerde in 2011 en is momenteel de enige actieve meidengroep die debuteerde in 2011. Hoewel Naeun het label eerder dit jaar verliet, beloofde ze dat de promoties van A PINK niet zullen stoppen, en de zes leden zullen ervoor zorgen dat de groep kan samen promoten. Dit toont echt de band tussen de leden, zelfs na TIEN jaar!

#4) Brave Girls (debuut 8 april 2011)

Deze groep is dubieus over het feit dat ze op de lijst staan ​​omdat ze in 2016 een hele line-up hebben veranderd. Deze huidige line-up is pas vijf jaar in hun debuut, maar de groep zelf is actief sinds 8 april 2011. Dat is iets meer dan tien jaar -- indrukwekkend! Bekijk enkele van hun eerste generatie nummers - ze zijn het waard om naar te luisteren!

#3) Sieraden (debuut 30 maart 2001 / Opheffing 8 januari 2015)

Deze veertienjarige meidengroep debuteerde aan het begin van de eeuw! Hoewel deze groep talloze line-upwisselingen heeft ondergaan, is deze groep bijna VEERTIEN JAAR actief geweest voordat ze begin 2015 uit elkaar gingen. Jewelry had ook talloze hitnummers waar k-pop-luisteraars vandaag nog steeds van houden. Ze kregen zelfs de 100-light-status op Sugar Man, voor 'One More Time', om de groepen echt te laten zien.


#2) Girls' Generation (debuut 5 augustus 2007)

Veel mensen sluiten Girls' Generation uit van de lijst vanwege het vertrek van enkele leden, maar de groep heeft nooit aangekondigd dat ze uit elkaar gaan, en het laat zien dat alle acht leden nog steeds dicht bij deze dag zijn. Op de tweede plaats komt de legendarische meidengroep Girls' Generation.

Girls' Generation kan worden omschreven als het toonbeeld van een meidengroep in Zuid-Korea. Ze zijn een voorbeeld van een meidengroep, en deze mooie acht dames zijn sinds 2007 actief in deze branche. Ze hebben bijna een revolutie teweeggebracht in de meidengroepcultuur, en hoewel ze zich momenteel concentreren op individuele activiteiten, hebben ze een terugkeer beloofd.


#1) Meisjes met bruine ogen (debuut op 2 maart 2006)

Op de allereerste plaats als langst actieve meidengroep komen de getalenteerde dames van Brown Eyed Girls! Deze dames debuteerden maar liefst vijftien jaar geleden en staan ​​bekend om hun talent, schoonheid EN muziek. Hoewel hun groepsactiviteiten sinds 2011 enorme hiaten vertoonden, bracht de groep consequent nog steeds muziek uit, meest recentelijk in 2019. Hopend op een spoedige comeback, is het niet eenvoudig om een ​​vijftienjarig regime te bereiken, maar deze dames zijn erin geslaagd om het te doen. Hulde voor hen!