Blogs

Top 7 mooiste make-uplooks van mannelijke K-Pop-idolen

Mannen die make-up droegen waren ooit ongehoord en werden zelfs afgekeurd, vooral in Zuid-Korea, totdat het sentiment veranderde door K-popgroepen. In de jaren negentig, toen de eerste generatie K-popgroepen net opkwamen, vonden ze de regels opnieuw uit met jongensidolen als Moon Hee Joon zware make-up dragen. Tegenwoordig wordt make-up veel gebruikt om een ​​verscheidenheid aan concepten uit te drukken en om de prestaties en de visuele factor te verbeteren. Het is een kwestie van trots en het vermogen om te transformeren via make-up is er een die zeer gewild is.

ACE

A.C.E is een van de meest proactieve geweest in het gebruik van make-up als een creatief hulpmiddel om hun conceptenverscheidenheid te versterken. Niemand kan hun iconische onderwaterlooks vergeten, en het is echt een van de beste concepten tot nu toe, omdat ze de elegantie van traditionele Koreaanse hanboks samenbrengen en het rijk van water als hun eigen domein overnemen. De make-up looks van die shoot waren gewoon onberispelijk, vol met de helderste kleuren.

NCT U Taeyong

Hoewel veel controversieel en problematisch kan zijn geweest over NCT's uitvoering van 'Make A Wish (Birthday Song),' was een ding dat ze zeker goed hadden de make-up. Terwijl alle leden er etherisch uitzagen, zag Taeyong eruit als een engel recht uit de lucht. Zijn doe-ogen met de glitter op de oogleden en de zorgvuldig geplaatste krullen maakten het moeilijk te geloven dat hij echt een mens was.

MONSTA X Minhyuk

MONSTA X heeft een van de meest conventioneel mannelijke concepten in K-Pop, en toch is hun gebruik van make-up ruim en glamoureus. Monsta X's Minhyuk in de fotoshoot voor The Clan Pt. 2.5 [Beautiful] Album is echt onnavolgbaar en zal altijd een van de meest glorieuze looks blijven die hij heeft gedragen.

BTS J-Hoop

Dit is misschien wel een van de subtielere looks op deze lijst, maar het kan gewoon niet worden genegeerd. J-Hope zag eruit als de zonnestraal die hij is met de zonovergoten blos en de sproetenlook. J-Hope zag er absoluut uit als een droom met heel licht getinte lippen en de lichtste tint roze en perzik op de lippen.

SHINee Taemin

Taemin is een van die artiesten in de industrie die de populariteit van make-up in K-Pop mogelijk hebben gemaakt. Hij is in dat opzicht een echte trendsetter en heeft make-up consequent gebruikt als een hulpmiddel om zijn unieke aantrekkingskracht te benadrukken en te versterken. Hoewel het vertellen van al zijn make-uplooks (die allemaal ongelooflijk zijn) een heel ander artikel zou vergen, zijn een van zijn mooiste ongetwijfeld de smokey eyes die hij zo gracieus droeg in 'Danger'. Misschien had niemand anders dan Taemin kunnen trekken dit af met evenveel finesse en kracht tegelijk.

Jay Park

Als je dacht dat Jay Park niet beter kon worden dan de ongelooflijk aantrekkelijke, charmante, getalenteerde en verleidelijke artiest die hij is, hebben we een kleine traktatie voor je. Met uitgerookte ogen, getinte lippen in een gebeten stijl en tatoeages op het volledige scherm, liet Jay Park een heel andere kant van hem zien in zijn spread voor Elle Magazine. Hij ziet er niet alleen mysterieus uit, maar zijn aura straalt met een vreemd magnetisme, zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Nog een keer meer van dit graag!

Jo Kwon

Geen enkel gesprek over mooie mannen kan compleet zijn zonder Jo Kwon te noemen. Jo Kwon heeft openlijk geëxperimenteerd als het gaat om vormen van zelfexpressie en is echt een lichtpuntje in de industrie, die al het werk vertegenwoordigt dat het nog moet doen om bijna net zo vooruitstrevend te zijn als hij. Het is onmogelijk om er een te kiezen uit al zijn ongelooflijke looks, maar zijn fotoshoot voor Allure zou helemaal bovenaan staan ​​als we moesten kiezen. Met gouden spikkels langs zijn gezicht en nek, in combinatie met een natharige zwoele blik, slaagt Jo Kwon er nog steeds in om er net zo onschuldig uit te zien als altijd.