Nieuws

Top mannelijk model Shon Min Ho kondigt zijn huwelijk aan met moderetailer CEO Song Mi Ra

Shon Min Ho is officieel een getrouwde man!

Op 14 mei KST trouwde het mannelijke model Song Mi Ra , een model dat CEO is geworden van de populaire Koreaanse online moderetailer DARKVICTORY .

Vlak voor de ceremonie ging Shon Min Ho naar zijn persoonlijke Instagram-account om zijn pre-huwelijkskriebels met zijn volgers te delen. 'Op Instagram zie ik veel mensen die gaan trouwen zeggen: 'Deze dag is in mijn leven gekomen', en de dag dat ik dat ook kan zeggen is aangebroken. Na een lange en gepassioneerde liefdesaffaire, hebben we besloten om gelukkig samen te leven. Op deze zonnige middag zou ik u dankbaar zijn als u onze toekomst veel zegeningen zou willen geven. Tot ziens.'

Samen met het bericht deelde het model een aantal chique en mooie foto's van de bruiloftsshoot van het paar, waarmee ze hun sterke visuele chemie lieten zien.

Zijn Instagram-volgers, waaronder een aantal beroemdheden en bekenden uit de branche, lieten een aantal enthousiaste reacties achter op het nieuws. Onder die berichten was een snelle felicitatie van Son Dam Bi, die de dag ervoor net was getrouwd met de gepensioneerde schaatser Lee Gyu Hyeok. Shon Min Ho antwoordde: 'Een dag uit elkaar. Noona, jij ook gefeliciteerd.' Andere beroemdheden die felicitaties achterlieten, waren actrice Kim Hee Jungo , modellen Bae Young Yoon , Yeo Yun Hee , en Lee Young Jin , danseres schat J , en rapper/producer Peakboy .

Ondertussen debuteerde Shon Min Ho in 2008 als model, later maakte hij zijn acteerdebuut als de ster van het webdrama 2017 ' Moment .' Hij werd ook bekend bij veel K-Pop-fans vanwege zijn verschijning in een aantal muziekvideo's, waaronder:Meiden generatie Tiffany 's enkele single' Heartbreak Hotel ,' Davichi Kang Min Kyung |'s ' Omdat ik van je hou ,' bruin oogige meiden 'Verdienenen Jeff Bernat 's ' Toneelstuk ,' Jung Joon Il 's ' Volgende winter ,' en meer.

In 2020 haalde hij ook de krantenkoppen samen met acteurKim Min Suk |wanneer de tweebetrapte een man die stiekem een ​​vrouw filmdein een café in de wijk Apgujeong in Gangnam en meldden hem bij de politie.

Bekijk hieronder zijn aankondigingspost!

-Advertentie- Overslaan

Rond het web