Nieuws

Het trending nieuwe 'girl peace'-teken gepopulariseerd door deze twee leden van de vierde generatie meidengroep

Beweeg over vingerharten, want er is een trending nieuw handteken in de stad!

Een bepaald type vredesteken dat bekend staat als de ' meisje vrede ' teken, of ' gya-ru ' Peace sign, zoals veel K-netizens het noemen, wordt de nieuwste trend in de K-Pop-scene.

In feite is het 'meisjesvrede'-teken technisch gezien helemaal geen nieuwe trend. Het is een trend die al een tijdje bestaat in Japan, en het is een populair handteken dat wordt opgehouden door vrouwelijke studenten wanneer ze met hun vrienden naar de fotocabine gaan. (In de term 'gya-ru' vrede kan 'gya-ru' worden geïnterpreteerd als een zeer Japanse uitspraak van het Engelse woord 'girl'.)

Welnu, het 'meisjesvrede'-teken is dit jaar vooral het nieuwe ding geworden voor K-Pop-idolen en hun fans, en veel K-netizens geloven dat deze twee meidengroepleden van de 4e generatie in hoge mate verantwoordelijk waren voor het populair maken ervan!

Beide zijn in Japan geboren K-Pop-groepsleden, IVE's Rei en Billlie's Tsuki hielden waarschijnlijk het bord 'meisjesvrede' vast toen ze werden gevraagd om voor een foto te poseren.

Welnu, nu heeft de trend zich doorgezet in de K-Pop-scene als geheel!

We mogen natuurlijk niet vergeten dat deze twee altijd wisten hoe ze het moesten doen lang voordat de trend begon /knipoog/ .

Hoe dan ook, netizens reageren op de trend met opmerkingen als, 'Wauw, ook al is het helemaal geen moeilijke pose, de Japanse idolen zien er gewoon veel meer uit alsof ze het goed doen dan de Koreaanse kekekekeke', 'Giselle en Hikaru kekekekeke, ze zien eruit alsof ze waarschijnlijk zijn opgegroeid met het doen van de de hele tijd poseren', 'Rei doet het de beste TT', 'Ik heb het thuis geprobeerd en wauw, ik zie er niet cool uit zoals ze kekekekekeke', 'Waarom heb ik het gevoel dat sommigen van hen me in de ogen proberen te prikken kekekekeke' , en meer.