Nieuws

tvN's 'Unexpected Business 2' bleek de tabaksverkoopwet te hebben overtreden

Er is gemeld dat tvN 's ' Onverwachte zaken 2 ' zond een scène uit die in strijd was met de tabaksverkoopwet tijdens een onlangs uitgezonden aflevering.

Tijdens de uitzending van 10 maart van 'Unexpected Business 2' lieten de eigenaren van de pop-up supermarkt,Cha Tae HyunenJo In Sung, geopende winkel voor dag 2 van het bedrijfsleven. De twee eigenaren werden ook vergezeld door collega-acteursKim Woo Bin,Lee Kwang Soo, en Lim Joo Hwan , die als deeltijdwerkers kwamen helpen.

Hier kwamen de deeltijdwerkers 's morgens vroeg in de problemen toen een klant sigaretten kocht en vervolgens om een ​​aansteker vroeg. Kim Woo Bin en Lee Kwang Soo konden de aanstekers nergens vinden en vroegen de klant: 'Heeft u hier al eerder aanstekers gekocht?'.

De oudere klant antwoordde: 'Meestal geven ze me gratis een aansteker als ik sigaretten koop.'

Toen ze dit hoorde, keek Kim Woo Bin onder de toonbank en ontdekte de aanstekers. De twee parttime medewerkers overhandigden de klant graag zijn aansteker als gratis geschenk en vierden het feit dat ze hun eerste uitdaging van de dag hadden overwonnen.

Een vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn van Zuid-Korea heeft nu echter geverifieerd dat: 'het promoten van de verkoop van tabaksproducten door reclame en/of het geven van weggeefacties is in strijd met de wet.'

Toen ze het nieuws zagen, reageerden veel netizens met opmerkingen als, 'Is dat illegaal? Ik had geen idee', 'Wauw, ik leer dit voor het eerst', 'Veel kleine plaatsen en plaatsen op het platteland doen dat de hele tijd' , en meer.