Nieuws

TWICE release een tijdschema + tracklist voor 'Formula of Love: O+T=<3'

TWEEMAALhebben een tijdschema en tracklist vrijgegeven voor hun aankomende 3e volledige album, ' Formule van liefde: O+T=<3 '!

Volgens het tijdschema van de comeback-teaser van de meiden, zal volgende week op 1 november een volledig albumpreview verschijnen, waarmee de officiële teasers beginnen. Fans kunnen dan een reeks conceptfoto's verwachten, gevolgd door een sneak peek van het album, MV-teasers, een comeback live-uitzending en meer, allemaal in de aanloop naar de release van 'Formula of Love: O+T=<3' on November 12 at 12 AM EST.

Zoals je kunt zien in de tracklist-teaserposter hieronder, zal het 3e volledige album van TWICE worden geladen met maar liefst 17 nummers! Het titelnummer van de meiden is ' Wetenschapper ', terwijl andere opwindende nummers subeenheidnummers bevatten' Duwen trekken ', ' Hallo ', en ' 1, 2, 3 '. Eindelijk een Koreaanse versie van TWICE's Engelse single ' De gevoelens ' zal beschikbaar zijn als een cd-only track, terwijl 'The Feels' en de R3HAB remix van 'Scientist' zal beschikbaar zijn als alleen digitale tracks.

Kan niet wachten op een maand vol TWEEMAAL in november!