Muziek Releases

[MV & Album Review] TWEE KEER -- 'Twicecoaster: Lane 2 / Knock Knock'

TWEEMAAL

TWICE -- TWICEcoaster: LANE 2


Tracklijst :
1. Klop Klop!
2. Smelten / IJs
3. TT
4. 1 tot 10
5. Paardenstaart
6. Jelly-Jelly
7. Pit-a-Pat
8. Volgende pagina
9. Een op een miljoen
10. TT (TAK-remix)
11. Zoals Ooh-Ahh
12. Vrolijk op
13. TT (Inst.)Geweldig nieuws! Nieuwe muziek van TWEEMAAL ! Met ' Twicecoaster: Baan 2 ,'we hebben alle nummers van' Twicecoaster: Baan 1 ,' en drie nieuwe: ' Klop klop ,'' Smelten / IJs ,' en ' TT (TAK Remix) .' Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet, ' Klop klop 'verbrandde de hitlijsten�en voor het geval je het je afvraagt, de recensie voor 'Baan 1' is te vindenhier. Ik dacht altijd dat er een vervolg zou komen, en dit is een geweldige knipoog naar dat idee.


Titelnummer ' Klop klop ' voldoet echt aan de hype en zijn welverdiende perfecte all-kill-kaartpositie. Het nummer is aanstekelijk en schattig en kruipt onder je huid, het houdt niet op tot het einde. Het stotterende refrein is de perfecte hook, en de brug is zoet, zij het kort. De haak wordt vroeg geïntroduceerd, maar dit bederft de pret niet en de herhaling helpt echt. Er zijn aegyo overal delen, alsof het gemaakt is om te worden uitgevoerd met tonnen knipogen en gebaren. Ik denk echter dat het een kanshebber is voor de meeste herhalingen van een enkel woord in een popsong.
' Smelten / IJs ' is een zoet stukje R&B. Er floreert funk en het heeft een zoete en vaste melodie en een licht zwoele beat. Ik hou van sommige tijdswisselingen hier en het staat echt als een van de beste nummers op ' Baan 2 .' Het is buitengewoon goed verpakt, hoewel niet alle meisjes veel kans hebben om op deze te schitteren. Het is een mooie come-down van de hectische energie van ' Klop klop .'


' TT (TAK Remix) ' komt niet eens in de buurt van zo goed als het origineel. Waar het eerste nummer een natuurlijke stroom had, heeft deze beslist onnatuurlijke starts en stops die meer schokkend dan geniaal zijn, en tegen het einde is er een vreemd, vastgehecht dubstep-refrein. ' TT ' zelf is een geweldige single, en een geweldige single schreeuwt 'Ik heb geen remix nodig.'� Ik weet niet zeker wat ze hier probeerden te doen, maar in mijn oren is het ze niet gelukt.Over het algemeen vind ik dit een redelijk goede herverpakking. Je krijgt alle nummers van de mega-succesvolle' Baan 1 ,' evenals twee supersolide extra nummers. Als je op zoek bent naar een manier om binnen te komen TWEEMAAL , dit album is voor jou. Zelfs als je al een fan bent, is het zeker de moeite waard om deze eens te bekijken. �

MV BEOORDELINGHet eerste dat opvalt aan deze MV is dat hij doorweekt is aegyo . Bijna elke beweging in deze productie heeft een schattig element. Als je haat aegyo , sluit dan je ogen. Je krijgt meer dan je vulling als je ze open houdt.De opzet (behalve de meiden die dansen en op elkaars rug kloppen) is een slaapfeestje. Een klop op de deur onthult een goofy, glimlachende JY Park zichzelf, en ze sloten de deur voor hem. Nog een klop onthult een boek, dat op magische wijze openvliegt om illustraties te onthullen met betrekking tot enkele kostuums in de voorganger van deze video' TT .' Al snel zien ze dat het sneeuwt, dus wat doe je op een slaapfeestje anders dan in je pyjama naar buiten rennen voor een sneeuwballengevecht? Um Nee. Ze brengen het terug naar ' TT ' op een andere leuke manier, met de kinderen in hun Halloween-kostuums in het landhuis. Mijn enige vraag is deze: wat zagen die kinderen aan het eind waardoor ze zo gingen gapen? Was het JYP opnieuw? Of misschien wat bevroren TWICEsicles?


De meiden spelen hun rol goed. Ik zou graag de gedetailleerde storyboards hierop zien, omdat de stapel enkele meters dik zou moeten zijn om alle kleine dingen die ze doen bij te houden, van zwaaien tot het maken van klauwen met hun vingers tot het plaatsen van hun vingers over hun ogen en door de gaten turen. En het kussengevecht was ook grappig om te zien.

Toch was er absoluut geen gebrek aan visuals. Er zijn kamers met felle kleuren, een schattige kledingkast en hun capriolen waren ongetwijfeld luchtig en leuk. Alles trekt je naar binnen en de melodie houdt de boel in beweging. Ja, dit is er een die je op je 'to watch'-lijst moet zetten.

Scoren


MV-relevantie ..........9
MV-productie .........9
MV-concept .............9
Albumproductie ....10
Albumconcept ........9
Tracklisting ..............9

ALGEMEEN.............9.1