Nieuws

TWICE vestigt een nieuw indrukwekkend record met hun onlangs afgesloten Amerikaanse tournee

De wereldwijde meidengroepTWEEMAALheefteindelijk hun Noord-Amerikaanse tournee afgerondmet een indrukwekkend record!

In februari 2022 kreeg TWICE de kans om zich te herenigen met hun fans, twee jaar na hun Noord-Amerikaanse tour in 2019' TWEE LICHTEN ,' en deze keer hebben TWICE eindelijk als een volledige groep opgetreden, met alle negen leden op het podium. De 4e wereldtournee van de meidengroep' III 's Noord-Amerikaanse been trok maar liefst 100.000 aanwezigen en brak een geweldig record.

-Advertentie- Overslaan

Hiermee heeft TWICE's langverwachte concerttour in de VS een record gebroken en is het nu de meest bezochte Noord-Amerikaanse tour van een Koreaanse meidengroep. Het record stond eerder op naam van BLACKPINK 's ' In uw omgeving ,' die meer dan 75.000 toeschouwers had in de Noord-Amerikaanse poot van de tour. TWICE houdt ook de op twee na meest bezochte tour met 'TWICELIGHTS', die in 2019 werd gehouden en ongeveer 35.000 toeschouwers heeft opgenomen. Daarnaast trad TWICE toe tot BTS als de enige Koreaanse acts die meer dan 100.000 verkochte tickets op hun Noord-Amerikaanse tourdata hebben opgenomen.

Ondertussen omvatte TWICE's 4e wereldtournee 'III' vijf shows in Noord-Amerika en duurde zeven dagen van 15-27 februari in Los Angeles, Oakland, Dallas, Atlanta en New York.

Gefeliciteerd met TWEE!

Rond het web