Nieuws

TWICE's Jeongyeon en haar zus/actrice Gong Seung Yeon zagen vrijwilligerswerk bij een dierenasiel

www.wikitree.co.kr

Fans vinden het geweldig om zussen te zienGong Seung YeonenTWEEMAAL'sJeongyeonpositieve invloed en warmte verspreiden op sociale media.


Zodra ze de tour met haar groep TWEE KEER had voltooid, keerde Jeongyeon terug naar Korea en zag ze terugkeren naar haar schema, als vrijwilliger bij het dierenasiel.

Op 3 april werden foto's van Jeongyeon en haar zus op de officiële Instagram van Ansung Animal Care geplaatst. Op de foto's werden Jeongyeon en haar zus gezien terwijl ze op de grond voor de honden in het asiel zorgden.

-Advertentie- OverslaanHet 'Blue Angel Volunteer Corps', waartoe de zussen behoren, is een vrijwilligersgroep voor verlaten dieren die in 2013 door Natural Balance is opgericht. Naast de zussen Jeongyeon en Gong Seung Yeon, een aantal beroemdheden, waaronder Hyolyn, KARA's Seunghyun, en meer, staan ​​ook bekend als actief in de vrijwilligersgroep.

Eerder adopteerden Jeongyeon en Gong Seung Yeon honden en katten uit verlaten dierenasielen en verspreidden ze hun 'goede invloed'.

Momo en Tzuyu van TWICE zijn ook vrijwilligerswerk gaan doen op voorstel van Gong Seung Yeon en hebben ook honden uit het asiel geadopteerd.

Rond het web