Nieuws

Jihyo van TWICE deelt haar schokkende besef dat Kyujin van NMIXX werd geboren nadat ze bij JYP Entertainment kwam werken

Veel fans zijn zich ervan bewust datTWEEMAAL'sJi Hyotoegetreden tot JYP-entertainment op zeer jonge leeftijd met de droom om een ​​idool te worden. Ze kwam zelfs bij het bedrijf toen ze pas op de lagere school zat nadat ze door het bureau was gescout.

Ze trad officieel toe tot het bedrijf op 15 juli 2005, toen ze nog maar acht jaar oud was. Sindsdien had ze tien jaar bij het bureau getraind voordat ze in 2015 debuteerde bij TWICE.

Onlangs leek Jihyo een schokkend besef te hebben en ging naar de fancommunicatie-app Bubble en deelde dit met haar fans. Ze vertelde fans dat ze zich dat had gerealiseerd NMIXX 's jongste lid Kyujin was nog niet eens geboren toen ze bij JYP Entertainment kwam.

Kyujin, geboren op 26 mei 2006, was eigenlijk bijna een heel jaar geboren nadat Jihyo als stagiair bij het bedrijf was gekomen. Dit besef leek Jihyo van de wijs te brengen toen ze haar schrik aan haar fans uitte. Jihyo schreef: ' Ik denk dat ik iets schokkends hoorde... NMIXX's Maknae werd geboren nadat ik bij het bedrijf kwam...? Maar dat komt omdat ik in het bedrijf ben gestapt toen ik jong was...'