Nieuws

TXT breekt eigen record in verkoop in eerste week met 'minisode 2: Thursday's Child', net op de eerste dag van release

Wereldwijde 4e generatie groepMORGEN X SAMEN (TXT)heeft met hun nieuwste album een ​​indrukwekkende verkoopprestatie neergezet!

Op 9 mei KST keerde TXT terug met hun langverwachte vierde mini-album, ' minisode 2: Thursday's Child ,' die kenmerken ' Good Boy Gone Bad ' als titelsong. Het album boekte een aanzienlijk aantal albumverkopen, aangezien het op de eerste dag 918.413 exemplaren verzamelde, volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door de Hanteo grafiek. Dit betekent dat TXT hun eigen record in de verkoop van albums op de eerste dag heeft verbroken als hun vorige album, ' Het Chaos-hoofdstuk: VECHT OF ONTSNAPPING ,' slechts ongeveer 294.000 exemplaren verkocht op de eerste dag. Niet alleen brak de groep zijn record in eerste-dagverkopen, maar TXT zette ook een nieuw persoonlijk record in eerste-weekverkopen, alleen op de eerste dag van de release van hun gloednieuwe album. Het record was eerder gevestigd door ' Het Chaos Hoofdstuk: FREEZE ,' die ongeveer 630.000 albumverkopen had.

Hiermee is TXT's 'minisode 2: Thursday's Child' nu het best verkochte album dat in 2022 door een K-Pop-groep werd uitgebracht in de eerste dag verkopen, en de tweede in het algemeen, net achter Lim Young Woongo 's ' IK HELD ,' met slechts ongeveer 20.000 verschil in albumverkoop in de eerste week. Daarnaast is 'minisode 2: Thursday's Child' door een Koreaanse act aller tijden op Hanteo het zesde best verkochte album in first day sales geworden. TXT doet nu mee BTS en Lim Young Woong als de enige acts met een album dat op de eerste dag van release meer dan 900.000 exemplaren verkocht.

Proficiat aan TXT met hun succesvolle comeback! Heb je hunvideoclipvoor 'Good Boy Gone Bad'?