Nieuws

TXT's 'minisode 2: Thursday's Child' overtreft 1 miljoen verkochte exemplaren in slechts 2 dagen

MORGEN X SAMEN (TXT)hebben snel meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren overtroffen met hun nieuwste album!

Op 3 mei KST bracht TXT hun langverwachte 4e mini-album uit, ' minisode 2: Thursday's Child ' samen met de muziekvideo voor het titelnummer van het album ' Good Boy Gone Bad '. TXT was in staat om hun eigen record te breken in eerste-dag- en eerste-weekverkopen op Hanteo , als 'minisode 2: Thursday's Child' opgenomen over 910.000 exemplaren verkocht , net op de eerste dag van release, waardoor ze talloze indrukwekkende records hebben gevestigd als een wereldwijde jongensgroep van de 4e generatie.

Volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door de Hanteo-hitlijst, zijn er op de tweede dag meer dan 100.000 exemplaren van het album verkocht, wat betekent dat er al meer dan 1 miljoen albums zijn verkocht. Hiermee sluit TXT zich aan BTS , Lim Young Woongo , NCT-droom , en Zeventien als de enige Koreaanse acts die in de eerste week van release een album van meer dan 1 miljoen exemplaren hebben.

In ander nieuws, 'minisode 2: Thursday's Child' steeg naar de top van verschillende iTunes albumlijsten, bereiken #1 in totaal 43 landen . Terwijl de titelsong 'Good Boy Gone Bad' vanaf 10 mei KST bovenaan de iTunes-hitlijsten stond in 19 regio's.

Gefeliciteerd met TXT! Bekijk hun 'Good Boy Gone Bad' MVhierals je het gemist hebt.