Nieuws

TXT's Taehyun wordt de nieuwste toevoeging aan de lange lijst van HYBE's junior artiesten die opkijken naar Jimin als artiest

Jimin heeft zijn naam in de geschiedenis gecementeerd als een van de beste dansers en artiesten die ooit in K-pop hebben bestaan. Zijn gevarieerde achtergrond in dansen met vaardigheden in verschillende dansgenres hebben hem een ​​uniek voordeel gegeven ten opzichte van elke andere danser in de industrie, aangezien zijn bewegingen de neiging hebben om aspecten van elk van de verschillende dansstijlen op te nemen, waardoor de bewegingen onderscheidend en volledig van hemzelf zijn, zelfs wanneer hij optreedt. choreografieën met zijn groepsleden. In feite heeft hij veel lof gekregen van fans, collega-dansers in de industrie en andere professionals uit de industrie en heeft hij jarenlang verschillende dansprijzen en opiniepeilingen gewonnen [ lees hier ]. Jongere idolen kijken naar hem op en zien hem als een... rolmodel als het gaat om optreden. Ze laten zich door hem inspireren, bewonderen hem en streven ernaar om net als hij te kunnen presteren, omdat hij is de industriestandaard geworden. Dit fenomeen is vooral te zien bij de leden van de jongere groepen onder HYBE Labels, waaronder TXT, ENHYPHEN en het pas debuteerde LESSERAFIM.


Taehyun van TXT is het laatste lid dat Jimin en zijn dans noemt. In een interview met Weverse Magazine , zei Taehyun dat hij naar Jimin opkijkt als hij danst, waarin hij zegt dat van alle artiesten die hij kent, hij denkt dat Jimin het toppunt is als het gaat om de klassieke dansstijl. Dus hij stelt zich voor wat Jimin zou doen en probeert hem na te volgen bij het uitvoeren van verschillende choreografieën.

-Advertentie- Overslaan

Eerder, Beomgyu, een ander lid van TXT had ook Jimin's geprezen dansen en energie waardoor hij eruitziet alsof hij zijn botten zal breken, zeggen dat hij ook dezelfde soort energie wil uitdrukken in zijn dans.

Een derde lid van TXT, Hueningkai, noemde Jimin's Filter-uitvoering als zijn inspiratiebron. Hij zei dat de uitvoering hielp hem te inspireren toen hij nadacht over hoe hij expressief kon zijn in zijn eigen optreden met zijn groep. Beomgyu wees ook op Jimin's houding in deze voorstelling en hoe hij alles op het podium goot, iets wat hij enorm bewonderde. Deze jongere idolen kijken altijd naar Jimin om te leren en hun eigen podia te verbeteren.

Nog maar een paar dagen geleden, Kazuha Nakamura van de nieuw debuteerde meidengroep LESSERAFIM ook onthuld in een interview metWeverse Magazinedat ze auditie deed voor HYBE met BTS' 'Dynamite', waarin ze vond Jimin's dans bijzonder mooi toen ze het zag. Ze was bijzonder onder de indruk van hoe goed Jimin klassieke dans uitbalanceerde met K-pop choreografie, en het wekte absoluut haar interesse om ook op te treden, aangezien ze zelf een professionele ballerina is.

Van de groep ENHYPHEN, Jay is een van degenen die Jimin zo vaak als zijn rolmodel noemde, of het nu in dans of in de mode was.

Toen hij het over dansen had tijdens een interview met Weverse Magazine, zei hij dat hij dat wil dansen alsof het gemakkelijk is om te doen, ook al stopte hij al zijn energie in de uitvoering, genoeg om in te storten van uitputting. Voor hem, Jimin is zijn rolmodel omdat hij zoiets voor elkaar kan krijgen.

NI-KI is een ander lid van ENHYPHEN die zijn liefde voor Jimin's 'Lie'-uitvoering heeft uitgesproken en zijn wens om het te coveren, wat hij uiteindelijk al deed. Hij zegt dat hij zich goed voelt als hij danst op 'Lie' vanwege de hedendaagse delen, een dansgenre dat hij kort heeft gestudeerd, en hij wilde het dansen als vertegenwoordiger van zijn groep en laat het er cool uitzien, net zoals Jimin dat doet . Hij zei ook dat hij auditie deed voor BE:LIFT LAB met hetzelfde nummer.

SUNGHOON , een ander lid van ENHYPHEN, heeft ook zijn wens geuit om 'Lie' te coveren, zeggende dat: de klassieke dans past echt bij zijn ideale manier van optreden , aangezien hij ook goed is in hedendaagse dans en vroeger een professionele kunstschaatser was. Jimin inspireert enorm veel idolen op dit gebied van hedendaagse/klassieke dans.

ENHYPHEN's leider JUNGWON staat ook op deze lijst. Terwijl in de oefenruimte met medebandlid Sunghoon , begon hij te praten over hoe Jimin was aan het dansen terwijl hij zijn veters aan het strikken was tijdens een 'Fake Love'-dansoefening, en hij zei: het was heel cool.

Het duo weerspiegelde ook Jimin's iconische marionetbeweging van dezelfde 'Fake Love'-uitvoering die Jimin had uitgevoerd tijdens BTS' bezoek aan de I-LAND survivalshow, en Jay was helemaal weggeblazen door de verhuizing, en hij kon worden gezien terwijl hij zijn mond terwijl hij naar adem snakte.

Of het nu binnen of buiten het label is, Jimin is een rolmodel voor velen, en het is te zien dat sommige artiesten onder HYBE in feite besloten om auditie te doen voor het bedrijf vanwege Jimin. Niemand past beter bij de titel 'Idol or Idols' en 'Rookies' Bible' dan Jimin.