Nieuws

V gaat viraal op TikTok en staat bovenaan Google-zoekgerelateerde onderwerpen voor 'Hotel Transylvania' terwijl fans praten over zijn gelijkenis met personage 'Dennis'

BTS's V was het #1 zoekgerelateerde onderwerp op Google voor de film Hotel Transylvania vanwege zijn nieuwe kapsel dat eruitziet als de Dennis personage uit de film.

Nadat hij viraal ging op TikTok met een video die een extreme schattigheid laat zien en de gelijkenis van Kim Taehyung en Dennis van de poedelachtige kapsels van Hotel Transylvania, steeg hij op de ranglijst voor gerelateerde onderwerpen voor Hotel Transylvania op Google Zoeken.-Advertentie- Overslaan


Niet alleen op TikTok, maar de bewerkingen door fans op Twitter zijn viraal gegaan omdat fans geen genoeg kunnen krijgen van V's nieuwe kapsel en zijn gelijkenis met Dennis, waardoor ze hem de bijnaam 'Taennis' gaven.

Zijn kapsel was ook populair in Naver's meest bekeken secties, twipple, Daum en Nate. Op Twitter waren er meerdere trefwoorden met meer dan 1,4 miljoen vermeldingen over Taehyung. Niet alleen dat, er waren ook meer dan 400 artikelen over hem geschreven door de Koreaanse media.

V onthulde ook dat hij het lid is dat verantwoordelijk is voor schattigheid tijdens de Boter persconferentie. Hij deed echt de harten van fans smelten met zijn charmante en uitstekende kapsel, wat eens te meer bewijst dat hij een van de knapste mannen ter wereld is en zichzelf altijd uitdaagt om nieuwe looks te proberen en nooit bang is om zichzelf te zijn, een trendsetter.

Rond het web