Blogs

[User Post] Van 'Car Door Guy' tot 'Worldwide Handsome', de meer dan 50 bijnamen voor Kim Seokjin

Kim Seokjin , de officiële visueel van BTS , is algemeen bekend om zijn mooie gezichtskenmerken . Geen geheim dat hij is geweest werp rechts op straat drie keer ( tweemaal door SM ent en eenmaal door BigHit ) vanwege uitstekende beelden. De man die hem castte voor Grote hit zei dat hij was 'de mooiste persoon die hij sinds zijn geboorte heeft gezien.' Seok Jin stond bekend om zijn talenten en uiterlijk in zijn universiteit en begon er in 2013 bekend om te worden in de Kpop-industrie ook. Vele keren Media , kneden, niet-fans, en zelfs onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers gaf hem schoonheid-bijnamen . Tegen 2021 , er zijn over 50 officieel degenen die worden gebruikt bij het verwijzen naar Seok Jin . Seokjin, bekend als de bijnaam Fairy, is echt de beste visual die een Kpop-groep kan krijgen. Laten we deze spannende lijst eens doornemen.

1) Autodeurman.

-Advertentie- Overslaan

Een van de meest bekende bijnamen hem gegeven. In 2015 , gedurende Meloen Muziek Awards , journalisten vingen een moment van Seokjin stapt uit de auto . Hij zag er zo betoverend uit dat de video ervan meteen ging viraal , ingaan op de populaire zoekwoorden en maakte hem trending #1.

2) Meest perfecte gezicht ter wereld.

Hij kreeg deze bijnaam in 2020 . Beeldende kunstenaars uit Nederland analyseerde gezichten van 43 landen en koos Seokjin als thet meest perfecte gezicht ter wereld omdat zijn proporties perfect wiskundig , bijna identiek ter illustratie van de beruchte Gulden snede gezicht .

3) Gulden snede kerel.

Seok Jin werd gekozen als De knapste Aziatische man door wetenschappelijk onderzoek . EEN plastisch chirurg analyseerde honderden Aziatische gezichten, en Seok Jin werd degene die op elkaar afgestemd de Gouden ratio van 1:1.618 in elk onderdeel.4) Schoonheid van de hoogste mannelijke god.

Nick Paxson
,
van een startend bedrijf in de gezondheidszorg in Ierland , heeft wetenschappelijk gevonden dat daar is een fysieke gelijkenis tussen de gebeeldhouwde voorstelling van Zeus en Kim Seokjin door 648 gezichten van moderne beroemdheden vergelijken .


5) Meneer Knap.

Seok Jin zo gebeld door de MC Hansol Bij Indonesische Tokopedia WIB . De nieuwe bijnaam die ' knapperd ' kreeg meteen trending op Twitter, en sindsdien 2020, trends in Indonesië erg vaak, wordt veel gebruikt .

6) ManJjitNam.

In 2017 na te zijn verschenen bij de Luchthaven Incheon , Seok Jin trok ieders aandacht met zijn visuals, waardoor de Naver zoeken gevuld zijn met ManJjitnam trefwoord en krantenkoppen hetzelfde herhalen. ManJjitnam betekent: een knappe jongen uit romantische stripboeken.

7 ) Charmante prins in een stropdas.

Na BTS's verschijning op de BBMA's , waar Seok Jin aangetoond a mooi vest vulde de outfit aan met zijn charmant gezicht , hij ging viraal onder de lokale bevolking . Zoekend naar zijn naam, vroegen mensen wie dit was' Man in het vest ' of ' Prince Charming in een stropdas .'


8) Pink Mic Guy.

Eerste keer gaan viraal als de Pink Mic Guy gebeurd voor Seok Jin in 2019 Bij De late show , wanneer lokale bevolking waren verbaasd over zijn visuals en falsetto . Sindsdien ging hij viraal nog een paar keer, de meest recente gebeurt l ess dan een maand geleden na de 'Je herstellen' optreden wanneer Seok Jin zorgde ervoor dat iedereen verliefd werd op de zijne zang en uiterlijk .


9 ) P5 Kerel.

De MAMA 2018 BTS spraak en uitvoering worden nog steeds door velen herinnerd. Seok Jin ging viraal tussen netizens van China om er erg uit te zien mooi tijdens het huilen . ' foto 5 ' guy werd zijn nieuwe bijnaam.

10 ) Best gebeeldhouwde gezicht ter wereld.

Poppen ontwerper team van CzDollic en beeldhouwer Radek Schick geselecteerd Seok Jin net zo de winnaar van het best gebeeldhouwde gezicht ter wereld voor het ontmoeten van alle proporties en het schenken van een 3-D dimensionale trofee .

11) Derde man van links.

Seok Jin
ging viraal gedurende BBMA 2017 vanwege zijn goede uiterlijk. Zoals veel mensen zich afvragen wie hij was, werd hij genoemd de derde man van links, en het was overal op sociale media .

12) Oranje pak.

Iedereen herinnert zich nog de Grammy-uitvoering van BTS . Seok Jin scheen erin in een heldere oranje pak en gewonnen veel aandacht van de lokale bevolking, en ging viraal voor zijn dromerige ziet er uit en geweldige stal zang . Mensen waren op zoek naar hem als de Oranje pak man .

13) Bolmae Jin.

gaf aan Seok Jin door kneden na het optreden op een van de K-shows. Bolmae middelen een man die steeds aantrekkelijker en charmanter wordt elke keer dat je hem ziet .
14) Dreuzelkoning, Prins van Naver, GP Koning.


Seok Jin
staat bekend als Koning der Dreuzels - wat betekent dat hij de . is Koning van het aantrekken van locals en viraal gaan super vaak, wat waar is. Hij kreeg deze bijnaam van de Media omdat hij zo bekend staat om zijn Beelden en altijd trending op veel platforms, evenals nieuwe mensen aantrekken met zijn zang en charmes . Hij is ook bekend als de GP (algemeen publiek) Koning voor altijd schommelen in de hitlijsten en velen aantrekken unieke luisteraars. Hij heb ook 44% bij de peiling van de populariteit van BTS onder huisartsen door leden in 2021 bij de groot Koreaans forum .


15) JONGE kerel.

Seok Jin
creëerde een buzz onder Knetiz op de Algemene Vergadering van de VN; ik heb zei niets maar stal de aandacht en ging viraal onder de lokale bevolking als de UNGA Guy.

16) Grapefruittatami.

Deze bijnaam is gegeven aan: Seok Jin door een Japanse fan zoals hij bekend staat om het hebben van een heel klein gevormd gezicht - Pompelmoes maat en super brede schouders - Tatami (een soort Japanse mat voor de vloer). De nieuwe bijnaam viel bij iedereen erg in de smaak en verspreid onder de fandom en netizens .17) Wereldwijd nummer 1 natuurlijk kunstgezicht.

Seok Jin
werd gekozen als de 's Werelds #1 natuurlijk kunstgezicht door schilders en ontwerpers van Kazan Kunstacademie . Een kunststudente zei dat het visuele van kunst gaat over de beste proporties van het gezicht, en ' Seokjin heeft de klassieke tekenen van artistieke schoonheid .'

18) Bikerjack kerel.

In een artikel over ' 12 dingen die we leuk vonden aan de MIC Drop van BTS Steve Aoki Remix MV.' Jin heette de Biker Jacket Guy .19) Bomberjack kerel.

Gedurende BTS's verschijning op Oudejaars Rockin' Eve, Seok Jin verscheen in een zwart bomberjack, zijn . demonstreren charmante beelden, en kreeg meteen de aandacht van de lokale bevolking Dat trending hij in de zoekbalk als de Bomberjack Guy .

20) Derde man van links in blauwe kleren.

Na de BTS optreden bij CDTV , die op tv werd uitgezonden , locals uit Japan werd verliefd op een engelachtig uitziende en hemels zingende Seokjin wie was blauwe/groene kleding dragen . Die dag hij ook indruk op iedereen tijdens het uitvoeren van zijn couplet in ' Blijf goud .'

21) Shonhon-man.

Seok Jin kreeg deze bijnaam voor de MicDrop-prestaties op FNS . Jin-Kun trending in Japan en verder Yahoo Japan realtime zoeken. Seokjin was ook in realtime trend 1 .

22) Jongen in bruin pak.

VMA's prestatie in augustus 2020 bracht een nieuwe bijnaam naar Seok Jin . Locals opnieuw trending hij in de zoeken als de ' bruin pak man 'op zoek naar de' knappe man die ze op tv zagen .


23) De man met de bril.

Seok Jin ging viraal weer bij de 2020 AMA's, waaraan hij had bril toegevoegd aan zijn outfit . Veel lokale bewoners waren naar hem op zoek op sociale media .
24) Derde man van rechts.

Seok Jin
is weer viraal gegaan. BTS nam een groepsfoto met Heidi Gardner toen ze verschenen op SNL . Netizens hebben tientallen reacties achtergelaten ongeveer de derde van rechts.25) Perfecte lichaamsverhouding.


8 hoofd is 8 keer
= lichaam van top tot teen verdeeld met je gezichtslengte .
Na de fotoshoot van Dispatch in LA, kneden waren onder de indruk van De lichaamsverhoudingen van Seokjin en acteur visuals .


26) Disney-gezicht en Marvel-lichaam.

Het werd gegeven aan Seok Jin door Knetz en Media , werd de laatste tijd erg populair. verwijst naar zijn klein prinsachtig gezicht en sterk, breed lichaam .

27) Grijze hoodie in het midden.


Na de BTS groepsfoto met Chainsmokers , wordt geüpload naar sociale media, niet-fans vroegen wie 'degene met de grijze hoodie in het midden' was. Het trending in de zoekopdracht .

28) Wereldwijd knap.

Seok Jin staat bekend als een ideeënbank - altijd super creatief . Ooit creëerde hij a nieuwe introductie voor zichzelf en begon het actief te gebruiken. Tegenwoordig is het een algemeen bekende bijnaam van hem en zijn merk .

29) Yoseknam.

Yoseknam betekent: een sexy man die goed kan koken . Seok Jin kreeg deze bijnaam na het demonstreren van zijn geweldige persoonlijkheid, buitengewoon warme en schattige beelden en kookvaardigheden in de voorstelling' Laten we samen eten .'

30) Jinsual.

Seok Jin heb deze bijnaam van Koreaanse media . Het is een woordspeling van Jin + Visual .

31) Geweldige kerel.

De briljante beelden van Seokjin
hebben hem goed gedaan met de BTS uitgave van nieuw concept filmposter releases. Seokjin's, die om middernacht KST werd vrijgelaten, begon bijna onmiddellijk wereldwijd trending en in Korea als geweldige kerel gegeven Jin's allround goede looks . (cr. Koreaboo)32) Jonge Meester.

Seok Jin gemaakt een heel schattig uiterlijk op de luchthaven in 2018 . Hij droeg een lichtblauwe hanbok dat viel hem erg mee. De media noemde hem een ​​'Jonge Meester'.

33) Vliegende kusman.


Een gewoonte om een ​​vliegende kus te geven met een schattig kusgezicht
is ook een handelsmerk van Seok Jin . Deze bijnaam van hem is populair onder fans, locals en bepaalde landen zoals Japan.

34) Wereldwijde Cutie Guy.

Nog een bijnaam was uitgevonden door Seokjin voor fans op de Ellen Show .

35) Billboard Mannelijke God.

Een korte video van Seok Jin van de 2018 fansign kreeg zoveel plaatselijke bewoners voor hem geslagen. Het trending op YouTube ondanks dat het is geüpload door a fansite . De media gaf hem hiervoor de bijnaam Billboard Male God.

36) Zoon van Aphrodite.

Deze bijnaam is gegeven aan: Seok Jin Door de media en knetz afgelopen jaar. Het is ook vaak gebruikt door fans omdat het de zachte schoonheid vertegenwoordigt die hij heeft, vrij gelijkaardig.

37) Visuele koning.

Gevormd na Seok Jin zo zijn algemeen bekend om visuals en kreeg toegevoegd aan de Urban Dictionary.

38) Sagikae.


Sagikae 사기캐 is een afkorting die 'frauduleus karakter' betekent,
en het is straattaal dat wordt gebruikt om iemand te noemen inho is zo perfect dat ze zich een bedrieger voelen. (cr. bangtanbuzz).

39) Blondy Terrius.

Terryus is een personage uit een oud stripboek . Hij wordt beschreven als een knappe, prachtige prins.
(cr. sugafull27). Het werd gegeven aan Seok Jin door de media toen hij blond haar had.

40) De man in groen pak.

BTS verscheen en trad op ACHT aan het einde van 2018 . Seok Jin droeg een groen pak en werd erg leuk gevonden door de lokale bevolking , dus maakten ze hem ga weer viraal .

41) Doritos-lichaam.

Als Seokjin is algemeen bekend om zijn waanzinnig brede schouders , hij krijgt er de hele tijd veel aandacht voor. De media noemden hem Doritos Body wat werd erg populair onder fans .

42) Mens Thom Browne.

Het is van hem favoriete kledingmerk dat is een bekend feit ( Samsung maakte zelfs een Thom Browne telefoon wordt geïnspireerd door Seok Jin ). Knetz en media commentaar gegeven op hoe Thom Browne nette stijl complimenteert het onschuldige gezicht en het mooie lichaam van Seokjin - deze bijnaam is ook erg geliefd bij fans.
43) Menselijke Samsung.

Seok Jin is de visueel van BTS, en het is ook te zien in de Advertenties uitgegeven door merken waarmee ze werken . Sindsdien September, fans waren gek op Advertenties van Samsung, waarin Seok Jin was de hoofdpersoon. hij demonstreert warme en opvallende, maar elegante beelden . Tegenwoordig is de bijnaam menselijke Samsung wordt veel gebruikt elke keer dat er een nieuwe AD verschijnt.44) Bruinharige kerel.

Na de 2019 Grammy Seok Jin ving de harten van de lokale bevolking en degenen die de prijsuitreiking bijwoonden. In die tijd had hij karamel bruin haar, en dat is hoe mensen probeerden erachter te komen wie deze knappe schoonheidskoning was .45) Wereldwijde penging.

Deze bijnaam is geschonken aan Seok Jin door Britse fans dat was ook de trend Wereldwijd . Het woord ' pingelen ' is gebruikt om iets heel aantrekkelijks te beschrijven .46) Inzoomen kerel.

Verscheen na een cameraman bij de Grammy's van 2020 zoomde in op het mooie gezicht van Seokjin bij de Rode loper. Het ook ging viraal op sociale media .

47) 360 graden knappe Jin.

kneden gaf deze bijnaam aan Seok Jin in 2020 voor het zijn ongelooflijk knap vanuit elke hoek en stralend van schoonheid zelfs als je een masker draagt .


48) Poortdeurman.

Het meest recente bijnaam van Seok Jin, waarvoor hij kreeg een korte video van 3 seconden van tvN YouQuiz voorvertoning. Seokjin was trending in meerdere landen en bleef de komende 24 uur trending .

49) Fysieke God.

Een geweldige indruk is achtergelaten door Seok Jin na de MMA Fake Love optreden . K-media gaf een nieuwe bijnaam aan Seok Jin , hem een ​​fysieke god noemen .

50) Jjang-jal.

Na zijn haar zelf paars verven Seok Jin kreeg de harten van velen met zijn nieuwe mooie kleur. Het haar was tweekleurig en dat is onder welke bijnaam hij ging viraal ervoor.

51) De man in het geel.

de televisie Tokopedia WIB gemaakt Seok Jin Gaan viraal onder Indonesische lokale bevolking als de Geel pak man .

52) Jamsil Prins.

werd gegeven aan Seok Jin door fans voor hem charmante beelden . Hij was begaafd karton ermee bij het fansign.

53) Effen zwart pak.

Bij de BBMA's 2019 Seok Jin ging viraal onder de lokale bevolking terwijl het dragen van een zwart pak en laat zijn mooie gezicht zien.Seokjin blijft elke maand viraal gaan en krijgt nieuwe bijnamen - King of Visuals!


Rond het web