Blogs

De vele namen van BTS's Suga en de betekenis erachter

BTS lidSuikeris een echt getalenteerd persoon. Je zult hem zelden een vrij schema zien hebben, omdat de man altijd bezig is met produceren voor de band of daarbuitenBTS. Er is Suga van BTS, solist Augustus D en Producent Min Yoongi alles in één man. Hij is een uitstekende rapper, tekstschrijver en producer. Om deze reden heeft hij veel namen en bijnamen.

Suga en Agust D zijn zijn alter ego's, zijn officiële namen. Maar er zijn enkele schattige bijnamen die hem door ARMY's worden gegeven. Bekijk de meest populaire die aan Min Yoongi zijn gegeven en de betekenis erachter. Daar gaan we!

Augustus D


Nou, dit is geen bijnaam die hem door de fans wordt gegeven. Agust D is de officiële naam die Yoongi gebruikt bij het uitbrengen van zijn mixtape. Het is Suga achterstevoren gespeld waar DT staat voor 'Daegu Town'. Het is zijn alter ego. Tot nu toe heeft hij twee mixtapes uitgebracht als 'Agust D.'

Min PD (Genius Producer)


Yoongi is een fulltime muziekproducent/componist omdat hij vaak liedjes produceert voor verschillende artiesten over de hele wereld. Hij heet 'Min PD' en elke keer dat zijn nieuw geproduceerde nummer buiten de band uitkomt, staat er 'Prod. Suga van BTS'. De recente is PSY's That That (prod. SUGA van BTS). Hij is momenteel de meest gevraagde producer in de industrie.

Minstradamus

Min Yoongi + astroloog Nostradamus maakt Minstradamus. Er is een gezegde onder de fans: wat Yoongi wil, krijgt Yoongi. Nummer 1 in de Billboard Hot 100, stadiontour, solo-optreden van BTS bij Grammy's en meer. Hij spreekt tot bestaan, en hun dromen komen uit. Fans en zelfs de leden noemen hem de astroloog van de groep.

Suiker


Suga is de officiële artiestennaam van Yoongi. Het betekent 'Shooting Guard', wat zijn basketbalpositie was op de middelbare school. Maar er is nog een andere reden. De naam kwam ook van zijn uiterlijk. Hij ziet er een beetje bleek en zoet uit als suiker. Vandaar 'SUGA'.

Lil Miauw Miauw


Deze is een beetje verrassend, gezien hoe hij die tongtechnologie op het podium naar voren brengt. Maar Suga is eigenlijk het meest verlegen en liefste lid van BTS. De manier waarop hij in de war raakt bij het ontvangen van complimenten, zich gelukkig voelt terwijl hij elkaars hand vasthoudt, en al zijn maniertjes zijn echt schattig. ARMY's bedachten de vertederende titel van Lil Miauw Miauw voor Yoongi.

Handen van Midas

PC: miniminicult (Twitter)

Dat is de titel die de muziekindustrie voor Yoongi gebruikt, aangezien elk nummer met zijn naam erin een hit wordt. Tracks die uit zijn Genius Lab komen, worden een bop. Er wordt gezegd dat hij de 'Hands of Midas' heeft, aangezien de door Min PD geproduceerde nummers geliefd zijn bij fans en vele records breken.

De meeste titels van Yoongi zijn een ode aan zijn talenten als producer. Wat zijn persoonlijkheid betreft, er is een eindeloze lijst van innemende bijnamen die hem door fans zijn gegeven. Reageer met degene die hierboven niet zijn genoemd.