Nieuws

'Grote vraag naar tickets,' TWICE voegt nog een dag toe aan hun toegiftconcert in het Banc of California Stadium in Los Angeles voor hun '4TH WORLD TOUR Ⅲ'

www.wikitree.co.kr

TWICE's bureau JYP-entertainment kondigde op 7 april aan dat het een extra optreden zal houden na de recente uitverkochte van het Amerikaanse toegiftconcert van hun ' 4E WERELDTOUR .'


Op 14 mei zal TWICE de eerste K-pop meidengroep zijn die een concert geeft met 22.000 zitplaatsen in het Banc of California Stadium in Los Angeles. Omdat de tickets voor deze voorstelling direct na de opening op 6 mei uitverkocht waren, besloot JYP Entertainment om een ​​extra voorstelling te houden op 15 mei.

Dit wordt een speciaal toegiftconcert voor de 4TH WORLD TOUR Ⅲ, waar de groep optrad in vijf steden in de Verenigde Staten: Los Angeles (The Forum), Oakland (Oakland Arena), Fort Worth (Dickies Arena), Atlanta (State Farm Arena) en New York (UBS Arena) - inclusief twee shows in zowel Los Angeles als New York vanwege de grote vraag. Alle zeven shows waren slechts enkele uren na de verkoop uitverkocht en maakten TWICE de eerste vrouwelijke K-popgroep die twee Noord-Amerikaanse arenatours uitverkochte.

Daarnaast staat TWICE gepland om op de 23e en 24e van deze maand twee dagen lang het Tokyo Dome-concert in Japan te houden, maar aangezien de tickets waren uitverkocht tegelijkertijd met de openingsverkoop, daarom voegden ze een optreden toe op de 25e.