Nieuws

Bang Chan van Stray Kids zegt dat Jungkook van BTS 'het hoogste niveau van de hele industrie is en onthult dat Jungkook hem heeft geïnspireerd tijdens zijn stagedagen

Jungkook van BTS kreeg de titel van 'Held van idolen' omdat ze de inspiratie en het rolmodel zijn van talloze getalenteerde idolen zoals Stray Kids Bang Chan , Ateez Jongho en Wooyoung , TXT Taehyun , Enhypen Jungwon , en nog veel meer Koreaanse en Japanse idolen.

Jungkook was ook het meest genoemde individuele idool door de deelnemers aan de Japanse show Produceer 101 Japan seizoen 2 toen hen werd gevraagd welke artiest ze bewonderden. Okada Reo , Sano Yudai , Hiramoto Ken , en Matsuda Jin waren de Japanse idolen die Jungkook als hun rolmodel noemden.

Senior Koreaanse solist Lee Hyun heeft ook gezegd dat zijn nieuwe nummer 'Maan in de oceaan' is geïnspireerd door de zang van Jungkook terwijl hij zijn zang bestudeerde voor het nummer.

Bang Chan , Rapper en Leider van verdwaalde kinderen, heeft altijd zijn bewondering voor Jungkook getoond en deelde dat hij vanaf zijn stagetijd tegen JK opkijkt. Hij zong Jungkook's 'Euphoria' twee keer eerder op zijn V-Lives en vertelde dat hij een grote fan is van de stem van JK. Schreeuwde Bang Chan toen Jungkook's solonummer ' Euforie ’ kwam naar voren tijdens de uitzending. Hij zei, De teksten zijn zo goed. Het vrolijkt me op en ik voel me beter als ik dit nummer hoor als het werk niet gaat zoals ik wil.' Hij voegde toe, Ik hou van de zangstem van Jungkook. Ik ben een echte fan. Hij is zo geweldig en geweldig' .

In zijn recente Vlive prees Bang Chan Jungkook nogmaals en noemde hem de 'Topklasse' van de industrie.

'Jungkook is de top van de industrie. Hij is overal goed in. Zelfs toen ik stagiair was, keek ik tegen Jungkook op.'

Hij speelde ook Blijf in leven 2 minuten in zijn livestream en deelde dat hij de videoclip van het nummer meteen zag en de stem van Jungkook prees.

Het nummer dat je zojuist hebt gehoord is Stay Alive van Jungkook sunbae-nim, geproduceerd door Suga sunbae-nim van BTS, whoo!!! *klapt*.'


'Toen dit nummer voor het eerst uitkwam, heb ik de muziekvideo meteen bekeken en de impact was zo geweldig. Ik wilde verblijven laten zien! Dit nummer is echt.. Zelfs als ik op schema zit, luister ik er veel naar omdat Jungkook sunbaenim gewoon goed is in alles wat je weet? hij zingt zo goed dat ik bleef luisteren.'