Geroddel

Hyunjin van Stray Kids huilt na geruchten over pesten op school

Verdwaalde kinderenFans gevangen�Verdwaalde kinderen'� Hyunjin Hij liet tranen zien na een gerucht over zijn verleden.Op 7 april één gebruiker van een online communityplatform heeft een screenshot geüpload van een gesprek waarin (?) Hyunjin's verleden wordt onthuld. Het gesprek luidt in wezen als volgt:


Persoon 1: Om over mij te praten, ik denk dat het te lang duurt. Ik laat het je na mijn les weten. Al zijn goede vrienden kennen zijn karakter al en erkenden het.
Persoon 2: Oké, bedankt. Laat me weten wanneer je je op je gemak voelt.
Persoon 1: En hij vocht tegen een meisje 1 een 1.
Persoon 2: Hul, met een meisje?
Persoon 1: In een privéchat waren er blijkbaar gesprekken dat hij tegen het meisje zei: 'Ga gewoon je lichaam verkopen, klootzak.' Hij rookte ook op de middelbare school.
Persoon 2: Maar als je naar zijn leeftijd kijkt, is hij een middelbare scholier. Ik denk dat hij geen stagiair was op de middelbare school?
Persoon 1: Ja, hij ging waarschijnlijk naar audities in zijn laatste jaar van de middelbare school.

Persoon 1: Dus in het begin negeerde ik hem, maar hij vroeg me opnieuw of ik weer met die man aan het daten was. Dus toen ik hem vertelde dat het zijn zaken niet waren, zei hij plotseling: 'B*tch, ben je gek? Wil je geraakt worden?'. Hij schreeuwde alsof hij me ging slaan, wat ertoe leidde dat andere studenten hem tegenhielden.
Persoon 2: Hul zijn karakter...
Persoon 1: Toen ik in het laatste jaar van de middelbare school kwam, maakte ik het uit met die jongen met wie ik aan het daten was. Hwang Hyunjin kwam rond lunchtijd en een menigte mannelijke studenten vormde zich om me uit te schelden TT. Van alle jongens was er één student die slecht over mijn ouders sprak en ik huilde ter plekke. Op dat moment zat Hwang Hyunjin voor me en lachte me uit terwijl hij alleen maar naar me keek lol' Persoon 2: Hwang Hyunjin's vrienden zijn iets anders...
Persoon 1: De vrienden van Hwang Hyungjin hadden absoluut niets te maken, maar ze begonnen me ineens uit te schelden op Facebook en zeiden een paar hele harde dingen, zoals ik ben een vod en zo.
Persoon 2: Hul oke ...
Sinds het nieuws bekend werd, is Hyunjin van Stray Kids betrapt op huilen tijdens een fanmeeting. Terwijl de groep zingt' Opgroeien ' in de onderstaande video was Hyunjin het enige lid dat tranen vergiet, wat leidde tot speculaties dat de geruchten zijn oren hebben bereikt. Zijn medeleden gingen hem troosten nadat hij huilde.Wat vind je van de situatie?