Blogs

Verjaardagstaart is NIET het meest idoolvriendelijke dessert - hier is het bewijs

Verjaardagstaart is een klassieker als het gaat om het vieren van iemands speciale dag. Daarom is het gebruikelijk dat fans of groepsleden taarten cadeau doen aan idolen op hun verjaardagen. Helaas hebben sommigen niet het meeste geluk gehad met hun verjaardagstaarten. Hier zijn enkele idolen die niet zo'n geweldige relatie hebben met het geliefde dessert.


Zwerfkinderen Changbin

Alles ging goed bij een fanteken terwijl de leden Happy Birthday zongen voor Changbin. Changbin besloot echter per ongeluk de taart met één arm vast te houden en liet hem uiteindelijk vallen!

Pristin's Kyulkyung

Net toen Kyulkyung zich naar de camera boog om naar de fans te glimlachen, liet ze haar taart vallen. Haar geschokte reactie is gewoon onbetaalbaar!


Kevin van de Boyz

De hele kamer was in chaos toen Kevin van The Boyz zijn verjaardagstaart liet vallen. Leden van The Boyz' konden gewoon niet geloven wat er was gebeurd.


IU

Er gebeurde iets heel onverwachts op het jaarlijkse muziekfestival van Yonsei University. Kort na het ontvangen van een taart van de studenten, liet IU deze per ongeluk vallen!


J-Hope van BTS

Terwijl Jimin aan het dollen was, werd J-Hope afgeleid terwijl hij de verjaardagstaart vasthield. Voordat iemand met zijn ogen kon knipperen, liet hij het rechtstreeks op RM's tas vallen!

;

Somi

Net na het uitblazen van de kaarsen, liet Somi de hele taart vallen. Iedereen liet zijn kaken van ongeloof vallen.

ACE's juni

Donghun werd een beetje te opgewonden op Jun's verjaardag. Nadat Jun de kaarsjes had uitgeblazen, boog Donghun zich naar hem toe voor een dikke knuffel, waardoor Jun de aandacht afleidde en hem de taart liet vallen.

EXO's Baekhyun

Nadat Chen zijn verjaardagstaart had aangesneden, reikte Baekhyun naar binnen om een ​​stuk op te rapen - om het vervolgens op de grond te laten vallen. Gelukkig hielpen enkele leden mee met het opruimen van de rommel.

Apink’s Naeun

Apink's Naeun staat bij fans bekend om het per ongeluk laten vallen van belangrijke dingen. Op een keer stuurde ze Hayoungs verjaardagstaart naar de grond.

14.00 uur Jun K en Wooyoung

De ervaring van 14.00 uur met verjaardagstaarten is absoluut legendarisch. Jun K en Wooyoung lieten allebei de taarten vallen die ze vasthielden voor Junho's verjaardag!


Cherry Bullet's Chaerin

Bij een uithangbord uitte Chaerin grote teleurstelling nadat hij was uitgegleden en de verjaardagstaart van medelid Bora had laten vallen!

ASTRO's MJ en Jinjin

MJ en Jinjin hielden een taart omhoog die ze hadden gekregen om op de foto te gaan. Net toen ze het omhoog hielden, tuimelde het op de grond en liet de leden in totale shock achter.

IN2IT ' s Inho

Als je dacht dat één cakedruppel ongebruikelijk was, sta je voor een verrassing. IN2IT's Inho liet zijn taart twee keer vallen in één video!

K ik ben Donghan

Hoewel het niet voor zijn verjaardag was, ontving Kim Donghan een taart ter ere van zijn eerste overwinning. Helaas liet hij het op de grond vallen.