Blogs

Verladers bewijzen opnieuw de dubbele moraal in K-pop

[Dit is een gebruikerspost.]


In de recente toevoeging aan #BTSRadio van Apple Music , de leden van de fenomenale Kpop band, BTS , werd gevraagd welke nummers zij denken dat ARMY het beste ondersteunt. Leider Namjoon koos microkosmos en liefde doolhof . Andere liedjes die vrijwillig werden aangeboden waren: ooit zo mooi Het goed maken, uitstekend Hartslag , de iconische Red mij , en de typische Lentedag .

Wat ieders aandacht trok, was het feit dat de twee jongste leden, vaak verscheept als TAEKOOK , koos dezelfde twee nummers: Huis en liefde doolhof . Beide nummers hebben inderdaad veel liefde ontvangen van Armys over de hele wereld. Het werd echter niet gemist dat deze twee nummers ook gerelateerd zijn aan Bobby Jungo , een huiscomponist onder BigHit. Nadat netizens het lopende proces tegen de vermeende zedendelinquent sensationeel maakten, en zelfs wanorde veroorzaakten binnen de BTS-fandom en schade toebrachten aan bepaalde leden, werden Taekook-verladers gezien als trending en steunden ze graag de genoemde twee nummers.

Wat nogal ironisch is, is dat dezelfde accounts die een reeks hashtags eisten dat Filter (een nummer geschreven door Danke, drie aspirant-vrouwen) die van het aankomende album worden verwijderd, zijn dezelfde accounts trending ondersteuning voor niet één maar TWEE BOBBY JUNG-nummers.

Wat verder interessant zal zijn, is hoe de Koreaanse media deze nieuwe ontwikkelingen zullen opnemen. Zullen ze de Bobby Jung-zaak nog steeds gebruiken om leden aan te vallen, of is de... sabotage beperkt tot slechts één lid? En als dat het geval is, wie zit er dan achter de lastercampagne?