Nieuws

Verschillende media melden dat actrice Jun Ji Hyun werd gespot op een informele date met haar man in Incheon, waardoor echtscheidingsgeruchten werden stopgezet

Volgens verschillende berichten in de media op 23 september, heeft actriceJun Ji Hyunwerd onlangs gespot tijdens een informele date met haar man, Choi Jun Hyuk , in het Songdo-district, Incheon, eerder deze maand.

Talloze toeschouwers zagen de topactrice zij aan zij met haar man, koffie drinkend in een coffeeshop, een wandeling maken en dineren in een restaurant in het Songdo-district.

Eerder dit jaar, in juni, deden geruchten de ronde dat de echtgenoot van Jun Ji Hyun een scheiding van de actrice had aangevraagd. Echter, het label van Jun Ji Hyun Cultuur Depot ontkende de geruchten resoluut en waarschuwde voor strikte juridische stappen tegen degenen die valse geruchten verspreiden.

Nu lijkt het erop dat Jun Ji Hyun de echtscheidingsgeruchten voorgoed heeft stopgezet met haar recente optreden in Songdo. Ondertussen zal de actrice binnenkort de kijkers begroeten op het kleine scherm in de nieuwe tvN blockbuster dramaserie' Jirisan ', die op 23 oktober in première gaat.

Jun Ji Hyun's echtgenoot Choi Jun Hyuk staat bij het publiek bekend als een 2e generatie chaebol en de CEO van Alfa-items . Jun Ji Hyun en Choi Jun Hyuk kenden elkaar sinds de lagere school en begonnen elkaar als volwassenen te zien voordat ze in 2012 trouwden. Het echtpaar heeft nu twee zonen.