Nieuws

Verslaggever Lee Jin Ho legt uit waarom voormalig AOA-lid Mina Jimin voortdurend aanvalt

www.wikitree.co.kr

Het is meer dan een jaar geleden sinds de eersteAOApesten controverse brak uit voor het publiek. Vorig jaar, voormalig AOA-lidDe mijneheeft een reeks Instagram-berichten gedeeld waarin wordt beweerd datJimin had haar gepest. Mina bleef gruwelijk posten afbeeldingen van zelfbeschadiging samen met berichten dat klonken als zelfmoordbriefjes waarin stond hoeveel ze had geleden door Jimin.

Dit aanhoudende schandaal bracht de entertainmentindustrie een jaar lang in beroering toen Mina voortdurend verontrustende foto's plaatste vanzelfbeschadiging en beweerde dat ze had geledenzowel mentaal als fysiek als gevolg van Jimin's pesterijen.

Velen vielen Jimin snel aan en leidden het voormalige lid naarsluit haar YouTube-kanaalen helemaalverdwijnen uit de industrieallemaal samen. Desalniettemin bleef Mina een jaar lang inhoud delen op haar sociale media over het AOA-pestincident, wat leidde tot:meer controversesover haar irrationele acties. Langzamerhand hebben veel internetgebruikers Mina de rug toegekeerd, omdat ze zeggen dat ze haar capriolen en leugens beu zijn.

Op 10 september, voormalig entertainmentnieuwsverslaggever Lee Jin Ho een YouTube-video geüpload met de titel ' ChoA gaf het op... De reden waarom Mina Jimin blijft aanvallen .' In de video analyseerde de verslaggever waarom Mina Jimin voortdurend aanvalt en legde uit waarom Mina in de eerste plaats kwade gevoelens jegens Jimin begon te krijgen.

De verslaggever noemde drie redenen en problemen met betrekking tot de controverses rond de voormalige AOA-leden.

De verslaggever begon de video met uit te leggen: ' Dit is erg jammer. Ik probeer mevrouw Mina te bekritiseren. Er zijn echter steeds meer mensen die gekwetst worden door Mina. Dus ik wil voorkomen dat dit verder gebeurt. Er zijn veel kennissen die willen dat Mina stopt met sociale media en een goede behandeling zoekt... nogmaals, ik ben hier niet om Mina te bekritiseren, maar wil dat iedereen deze kwestie objectiever bekijkt.'


Verslaggever Lee Jin Ho begon met het uitleggen van de getuigenverklaringen die hij ontving van de medewerkers die met AOA werkten. Hij beweerde, ' Mina heeft tijdens deze hele controverse beweerd een slachtoffer te zijn. De medewerkers en functionarissen beweerden echter dat ze gewoon een ander persoon was.' Volgens de verslaggever zou Mina personeelsleden vragen om persoonlijke boodschappen voor haar te doen, en als het niet ging zoals ze wilde, zou ze woedend worden. Hij legde uit, ' De medewerkers klaagden dat Mina professionaliteit mist.'

De verslaggever legde uit dat toen AOA in 2018 naar Maleisië ging om op te treden, Mina niet professioneel was, volgens het personeel dat op dat moment bij de meidengroep was. Gedurende die tijd beweerde Mina dat ze zich niet lekker voelde en migraine had. Uiteindelijk moest Mina door haar toestand zelfs naar het ziekenhuis en moest ze zich terugtrekken uit alle optredens. Alle leden moesten dus aan de slag om de uitvoeringen opnieuw te choreograferen. De volgende dag zag ze Mina echter genieten van haar dag in het hotel, zwemmen en een massage krijgen in de spa. De agent in Maleisië zag Mina en klaagde zelfs bij het bureau van AOA.

Bovendien, een ander personeelslid dat werkte bij het filmen van de muziekvideo van de zanger Jang Bum Joon 's ' Elk moment met jou ' verklaarde dat Mina ook onprofessioneel was op de dag van het filmen. Mina mocht alleen een korte scène filmen waarin ze over straat loopt. Mina was echter niet in staat om die eenvoudige taak uit te voeren, omdat ze klaagde dat ze zich niet lekker voelde door slaapgebrek. De medewerkers uit die tijd legden uit dat de regisseur die korte scène meer dan vijf keer moest filmen.

Verslaggever Lee Jin Ho bleef zeggen: ' Elke keer dat Mina problemen veroorzaakte, berispten de AOA-leden haar niet en vroegen ze haar niet om haar acties te veranderen. Daarom was het Jimin die als leider zou optreden om haar te corrigeren.' Dit was te zien vanaf het gesprek dat is vrijgegeven door Dispatch . Volgens het gesprek legde de verslaggever uit dat ' ChoA verklaarde ook dat Mina niet luistert, dus Jimin moest dingen hard zeggen als leider . ' De verslaggever verklaarde: ' Het lijkt erop dat Mina gekwetst was en het gevoel had dat ze tijdens dit proces werd gepest.'

Volgens de verslaggever, terwijl Jimin Mina vaak berispte voor haar onprofessionele acties, begon Mina kwade gevoelens jegens Jimin op te bouwen, waardoor Mina haar een jaar lang aanviel. De verslaggever concludeerde: ' Ik wil Mina's woorden echter niet belachelijk maken, het is een probleem als Mina blijft zeggen en Jimin de schuld geeft voor het verpesten van haar leven.'