Blogs

Vertederende bijnamen van Jungkook van BTS en de betekenis erachter

SindsBTS ' debuut tot nu toe, fans hebben veel bijnamen gegeven aan alle leden. Deze vertederende termen zijn zo populair geworden dat zelfs de leden ervan op de hoogte zijn. Elk lid van Bangtan heeft een speciaal plekje in ARMY's hart. Ze hebben allemaal hun unieke stijl en schattige eigenschappen. MaknaeJungkook (JK),zoals we weten, is beroemd om zijn konijnenglimlach en doe-ogen. Fans kunnen het niet helpen, maar smelten als ze hem zien glimlachen.

Elke keer dat JK moeiteloos iets doet, worden we eraan herinnerd dat hij letterlijk overal goed in is. Daar krijgt hij de titel Gouden Maknae. Maar afgezien daarvan heeft Kookie nog vele andere bijnamen die hem zijn gegeven door zijn Hyungs en ARMY's. Bekijk wat ze zijn en wat de betekenis ervan is.

1. Gouden Maknae (Hwanggeum Maknae)

Deze titel werd hem gegeven door de leider. Voorafgaand aan het debuut van BTS,RMbedacht Gouden Maknae als de bijnaam van Jungkook, aangezien hij overal goed in is. Of het nu gaat om dansen of zingen, zwemmen of gamen, de lijst met zijn talenten is eindeloos. Hij is ook een geweldige schilder en filmmaker.

2. Kookie

Afkorting van Jungkook is Kook of Kookie. BTS en ARMY's noemen hem dat op een vertederende manier. Je zult vaak merken dat de leden hem Jungkookie noemen.

3. Muscle Pig of Geun-yook Tokki


Geun-yook-to-kki in het Koreaans, ruwweg vertaalt naar Gespierd konijntje . Het is geen nieuws dat Jungkook een sportschoolfreak is en dol is op zijn trainingssessie. Opgepoetste borst en spieren, allemaal met behoud van die kleine taille; zijn lichaamsverhoudingen zijn geen grap.

Een bonusfoto, want deze vind ik erg mooi.

4. JK


Nou, er zijn geen punten om te raden! JK is duidelijk een acroniem voor Jungkook. De twee letters waaruit zijn legendarische (nu gewijzigde) Instagram-gebruikersnaam voortkwam. Je kunt deze bijnaam zingen als Jaykayy.


5. Konijntje


Pas op voor het dubbele konijn! Als Jungkook lacht, ziet hij eruit als een schattig konijntje. Zijn soms veerkrachtige karakter en manier van eten doen ARMY's denken aan een konijn/konijn.

6. Jeon Seagull of Justin Seagull

Onder vele pre-debuut keuzes, Justin Zeemeeuw was een van de opties voor de artiestennaam van JK. Zeemeeuw, want het is de officiƫle vogel van zijn geboortestad Busan. Terwijl het voor 'Justin' is omdat hij een fan is van Justin Bieber. Nu is 'Jeon Seagull' een van zijn bijnamen geworden.

7. Drievoudige dreiging


Hoewel het nu niet veel meer in gebruik is, werd Jungkook in de beginjaren van de band de Driedubbele dreiging voor zijn ongelooflijke zang- en danskunsten. Hij was toen ook een sub-rapper.

Dus ARMY's, wat zijn de andere bijnamen van JK? Vertel het ons in de reacties.