Blogs

'Verwijder de echtscheidingsvermelding van de Wiki-pagina', Goo Hye Sun probeert naar verluidt alle sporen van haar scheiding van Ahn Jae Hyun te verwijderen

www.wikitree.co.kr

ActriceGoo Hye Sunprobeert naar verluidt alle sporen van haar scheiding van ex-man uit te wissenAhn Jae Hyun.

Momenteel zijn de informatiepagina's met betrekking tot 'Goo Hye Sun en Ahn Jae Hyun's echtscheidingscontroverses' allemaal gewijzigd in privé op de populairste Wiki-site van Korea. Namu Wiki . De persoon achter deze verandering is Goo Hye Sun. De actrice heeft de pagina's met betrekking tot haar scheiding van Ahn Jae Hyun gemeld als een schending van de privacy en het verspreiden van valse informatie. Ze heeft gevraagd om de informatie te verwijderen; daarom zijn de pagina's als tijdelijke opschorting privé gemaakt.

Deze functie wordt aangeboden op Namu Wiki om publicaties van artikelen die laster of openbaarmaking van persoonlijke informatie bevatten, te voorkomen. Dit komt omdat Namu Wiki een online wiki-site is die lijkt op Wikipedia en die zo werkt dat gebruikers de informatiepagina zelf kunnen maken en bewerken.

Dit is niet de eerste keer dat een beroemd persoon of beroemdheid Namu Wiki heeft verzocht om een ​​informatiepagina te wijzigen of te verwijderen.

Jo Min
, de dochter van de voormalige minister van Justitie Jo Kook , vroeg Namu Wiki ook om haar informatie te verwijderen omdat het persoonlijke informatie openbaarde en ook valse informatie over haar verspreidde.


Ze verzocht ook om de inhoud zoals 'De controverse over de oneerlijke vermelding van de eerste auteur van de medische paper van Dankook University' die in augustus 2019 werd geplaatst, te verwijderen. De informatiepagina werd tijdelijk verwijderd, maar werd hersteld nadat de auteur bezwaar had aangetekend.

Goo Hye Sun en Ahn Jae Hyun werden vrienden door het KBS2-drama' Bloed ' en trouwden in 2016. Daarna zetten de twee hun huwelijk voort totdat ze elkaar in 2019 via sociale media begonnen bloot te geven. Daarna scheidden de twee het jaar daarop.