Nieuws

'Dispatch' onthult de 128 minuten durende transcriptie en sms-berichten over voormalige AOA-leden Mina en Jimin

www.dispatch.co.kr

mediakanaal ' Verzenden ' onthulde de 128 minuten durende transcriptie en sms-berichten met betrekking tot voormaligeAOAledenDe mijneenJimin, waarin staat dat ze willen dat het publiek het hele plaatje ziet.

In april 2020 maakten Mina en Jimin het goed met elkaar. Op 3 april 2020 was Jimin's vader overleden. Mina kwam op de 4e naar zijn begrafenis en Jimin verontschuldigde zich. Volgens de onthulde sms-berichten verzoenden ze zich en omhelsden ze elkaar.

Mina is de grijze bubbel aan de linkerkant en Jimin is aan de rechterkant

Op 4 april 2020 sms'te Mina: En raak niet meer gewond. Blijf gezond. Bedankt Unnie voor het geven van een knuffel.

Jimin antwoordde: Ik hou van je, Mina.

Mina: Het spijt me en dank u unnie. Knuffel me de volgende keer ook stevig!

Jimin: Natuurlijk. Wees niet gewond. min.


De rest van de geopenbaarde sms-berichten blijft aantonen dat hun relatie redelijk goed was. Dan op 3 juli 2020, Minaopenhartig over het pestenin de groep. 'Verzending' onthulde toen het transcript van de 2 uur durendegesprek tussen Mina en de AOA-ledenop die dag.

Volgens het geopenbaarde transcript zei Jimin dat ze overal spijt van had, maar dat ze zich niet echt herinnert wat ze heeft gedaan en Mina zei dat het geen verontschuldiging is als ze zich niets meer herinnert. Andere leden kwamen binnen om te arbitreren, maar de twee konden hun verschillen niet goedmaken.

Gesprekstranscriptie

Mina: (tegen de leden) Ze was vooral gemeen tegen mij?

Chanmi: We kunnen niet echt de kant van iemand kiezen.

ChoA: Leden kunnen niets zeggen. En Jimin, als je de groep verlaat, lost het niets op. Als ze ergens boos over is, luister dan gewoon naar haar. Je bent ouder dan haar.

Jimin: Ik zal luisteren.

ChoA: En, om eerlijk te zijn, hoe vaak hebben we elkaar al ontmoet voor een gevecht als dit? En hoeveel zullen we er in de toekomst nog tegenkomen? Luister gewoon naar haar zoals nu en zeg 'Oh, dat is hoe je je voelde, ik was toen onvolwassen, het spijt me.'

Jimin: het spijt me.

ChoA: Vanuit mijn perspectief hadden we toen een erg druk schema. Je had tegen haar kunnen uithalen en Mina had het persoonlijker kunnen opvatten omdat ze ook gestrest was. Vind je niet?

Gesprekstranscriptie

Hyejeong: Oké, ik heb dingen van Mina gehoord. Maar unnie kan zich niets herinneren. Nu zijn jullie twee... (impliceert dat de andere leden er ook last van hebben)

Jimin: Sorry, het spijt me. (huilt)

Hyejeong: Mina, jij moet ook je excuses aanbieden.

Mina: Ik zal sorry zeggen tegen de leden, maar ik hoef me niet te verontschuldigen bij Jimin Unnie.

Hyejeong: Maar dat moet je niet doen.

Jimin: Het spijt me zo voor jullie allemaal. Ik wilde gewoon dat ons team het goed zou doen.

Hyejeong: Ik weet het.

Jimin: Ik herinnerde me dat ik net dingen voor je deed om meer succes te hebben. Dus ik denk dat ik niet eens besefte dat ik echt fout zat. Nu ik naar jullie luister, waren jullie zo gestrest en daarvoor bied ik mijn excuses aan.

Na nog een lang gesprek slaagde ChoA er eindelijk in om de vete af te ronden en gingen ze allemaal terug naar huis. Jiminheeft een verontschuldiging geplaatstop haar Instagram en verliet later de groep en de industrie terwijl Mina haar bleef ontmaskeren. Terwijl Jimin niet meer op Mina reageerde, bleef ze Jimin sms'en van november 2020 tot mei 2021.

Jimin antwoordde niet zoals op de onderstaande afbeelding, maar Mina bleef haar uitschelden via sms-berichten.

Mina's sms'jes aan Jimin

Dispatch onthulde vervolgens Mina's sms met de FNC-medewerkers en zei tegen hen dat Mina mogelijk ook de dader was. Volgens de geopenbaarde teksten beval Mina managers om namens haar een afspraak te maken met haar tandarts. Ze vroeg hen ook om namens haar een sessie met een schoonheidsspecialiste voor haar moeder te boeken.

Wat denk je?