Nieuws

'Dispatch' publiceert de inhoud van de groepschatroomgesprekken tussen Seungri, Yoo In Suk, Jung Joon Young en meer die verwijzen naar illegale prostitutiediensten

mediakanaal ' Verzenden ' heeft de inhoud vrijgegeven van de controversiële Kakao Talk-groepchatroomgesprekken die zijn uitgewisseld doorSeungri, Yoo In Suk ,Jung Joon Young,Choi Jonghun, en meer.

Eerder, tijdens een getuigenis van de beklaagde, gegeven door voormalig zanger Seungri tijdens zijn laatste militaire rechtszitting, heeft de zangerbleef beschuldigingen van het aanzetten tot illegale prostitutie ontkennenvoor zijn buitenlandse klanten. Toen het OM hem ondervroeg over zijn groepschatroomgesprekken, zoals een straf uitgewisseld met zijn voormalige zakenpartner Yoo In Suk en een andere zakenpartner' K ' die lezen, 'Meisjes? Ga met degenen die het goed geven' , beweerde Seungri dat de zin een fout was veroorzaakt door 'autocorrect'.

Nu heeft 'Dispatch' het betreffende groepsgesprek in de chatroom vrijgegeven, een gesprek dat plaatsvond op 6 december 2015. Seungri en zijn zakenpartners waren naar verluidt voorbereidingen aan het treffen om een ​​vrouwelijke Taiwanese zakelijke klant te ontvangen, ' Q ', en haar kennissen. Volgens 'Dispatch' droeg Seungri zijn zakenpartners op om het amusement van de mannelijke kennissen van 'Q als hun hoogste prioriteit te beschouwen.

De inhoud van het bovenstaande Kakao Talk-groepschatgesprek luidt:

Seungri: Zorg ervoor dat je ze alles geeft wat ze willen. Bel de meisjes. Het lijkt erop dat er gasten zijn uit Taiwan.
K: Wie zijn enkele meisjes die we nu kunnen bellen. Waarom moet het Chinese [gasten] OMG zijn.
Yoo In Suk: K, pas op dat ze niet in de war raken met andere mensen.
K: Yessir, ik blijf naast hen.
Seungri: Doe het goed. Verpest het niet.
Yoo In Suk: Zet er ook een man bij. Iemand die 'Q' aankan. Niet iemand die Engels kan spreken. Jongens houden van 'xx'.
K: Ik zal er voor zorgen.
Seungri: Oké. Hoe zit het met de meisjes? Ga met degenen die het goed geven.
K: Ik neem contact met ze op, maar ik weet niet of ze het aan hen willen geven. Zullen de meiden het willen doen als jullie niet kekekeke zijn. Voor nu krijg ik de laaggeschoolde meisjes.
Jung Joon Young: Chinese jongens geven waarschijnlijk de voorkeur aan plastic meisjes.
Seungri: Wel, zorg dat je het goed doet.
Yoo In Suk: Ik ben wat prostituees aan het regelen, dus als de 2 prostituees daar zijn, K leidt jij ze naar het hotel.
K: Ja. De 2 bende jongens heb ik ze weggestuurd.

Vervolgens bracht 'Dispatch' ook de inhoud uit van een ander groepchatroomgesprek uit december 2015, dat handelde over een Japanse zakelijke klant.

Eerder gaf Seungri's voormalige zakenpartner Yoo In Suk voor de rechtbank toe dat hij illegale prostitutiediensten verleende aan zijn klanten. Hij werd veroordeeld tot 1 jaar en 8 maanden gevangenisstraf voor zijn aanklachten, waaronder ook verduistering.

Seungri bleef echter zijn betrokkenheid bij illegale prostitutiezaken met betrekking tot zijn klanten ontkennen, en verklaarde dat Yoo In Suk dergelijke misdaden eigenhandig had gepleegd.

Hieronder staat een gesprek onder leiding van Seungri in een groepschatkamer, die een feest regelt voor zijn Japanse zakelijke klant.

De inhoud van het bovenstaande gesprek luidde:

Seungri: voorzitter' EEN ' en zijn gasten komen ook, dus we kunnen maar beter een apart feest voor ze regelen. Laten we ze 100 keer terugbetalen voor wat ze in het verleden voor ons hebben gedaan.
Seungri: K, Jonghun en Joon Young. Kijk eens of er mooie meisjes zijn die Japans spreken.
Seungri: K, krijg een lijst van alle mannelijke en vrouwelijke gasten die op de 24e zijn uitgenodigd. Als je kunt, nodig dan iedereen uit die we kennen, en zorg ervoor dat al onze jongens hun jongens uitnodigen, zodat we het feest kunnen vullen met mensen.
K: Oke ik zal er naar kijken.
Seungri: Laten we deze kerst, in plaats van ons zorgen te maken over ons eigen entertainment, onze gasten vermaken en daar voldoening uit halen. Elke zomer behandelde president 'A' ons vanuit Japan en stuurde ons jachten, bemanningen en chef-koks zodat we konden genieten, dus laten we president 'A' dit jaar echt een leuke tijd bezorgen.
Yoo In Suk: Laten we 'The Great Gatsby' tot leven laten komen. Laten we alle meisjes die we die dag kennen, laten komen. Tot het punt dat er geen meisjes meer zullen zijn bij de andere clubs. Laten we ervoor zorgen dat de mannen allemaal alleen feesten in de club, zodat ze ons daarna allemaal haten.'

Ondertussen staat Seungri momenteel terecht voor in totaal 9 strafrechtelijke vervolgingen, waaronder illegaal gewoon gokken, het verspreiden van illegaal genomen naaktfoto's van vrouwen, het vragen om prostitutie voor buitenlandse klanten, het kopen van illegale prostitutie, verduistering en meer.