Nieuws

BREAKING Verzending meldt dat Kang Daniel en TWICE's Jihyo aan het daten zijn


[UPDATE: JYP bevestigt dat Jihyo en Kang Daniel aan het daten zijn]

Verzenden heeft onlangs foto's gepubliceerd van Kang Daniël en TWEEMAAL 's Ji Hyo op een vermeende date in Hannam-dong, waar Kang Daniel woont. De twee zouden begin dit jaar een relatie hebben gehad.

Hun belangrijkste ontmoetingsplaats is naar verluidt de zeer veilige residentie van Kang Daniel, waar Jihyo vrij in en uit de ogen van het publiek zou kunnen in- en uitstappen.

De twee zouden elkaar vorig jaar hebben leren kennen via een wederzijdse senior uit de branche waar ze allebei een hechte band mee hadden.

Het hele jaar door slaagden ze erin hun drukke schema's te verdelen en bleven ze elkaar ontmoeten, ondanks de recente wereldtournee van TWICE en Kang Daniel die zich voorbereidde op zijn eerste soloalbum. De twee ontmoetten elkaar naar verluidt minstens één keer per week en zouden elkaar altijd zien voordat ze het land verlieten en de dag na hun aankomst.

Jihyo was ook te zien op bezoek bij Kang Daniel na zijn terugkeer van zijn debuutshow, waar ze juichte en zijn debuut vierde.

Het paar vertrouwde op elkaar en bood steun in moeilijke tijden, waarbij Jihyo naar verluidt een grote hulp was voor Kang Daniel op zijn moeilijke weg naar debuut, en de voormalige Wil je er een lid helpt Jihyo op te laden als lid van een van de drukste meidengroepen in Korea.

Tot nu toe heeft geen van beide partijen een officiële verklaring over de kwestie vrijgegeven.