Nieuws

Het sms-bewijs van Dispatch onthult dat de vermeende slachtoffers van pesten van Park Hye Soo liegen

Verzenden heeft sms-berichten tussen actrice onthuld Park Hye Soo en haar vermeende slachtoffers van pesten.

De onthulde eerdere sms-berichten en interviews door Dispatch onthullen de beschuldigingen tegen de ' Hallo, mijn twintigers! ' en ' Introverte baas ' actrice zijn vals. Volgens de media waren de vermeende slachtoffers van pesten eigenlijk bevriend met Park Hye Soo tijdens de middelbare school. De uitspraken van netizensbewerenom Park Hye Soo's voormalige klasgenoten en slachtoffers van pesterijen te zijn, kan niet worden geverifieerd, en Dispatch ontmoette studenten die met de actrice naar de Daecheong Middle School gingen en ook haar mobiele telefoongegevens verkregen.

Netizen 'A', die een jaar jonger is dan Park Hye Soo, beweerde dat de actrice haar op het hoofd zou slaan en studenten tegen elkaar zou opzetten op de middelbare school. Sms-berichten onthullen echter dat 'A' en Park Hye Soo goede vrienden waren, zelfs na hun middelbare schooldiploma, en hoewel ze in 2011 naar verschillende middelbare scholen gingen, bleven ze contact houden, zelfs totdat ze verscheen op ' K-Pop Star 4 ' in 2014. 'A' schreef Park Hye Soo ook een brief voor haar verjaardag in 2011 en stuurde een sms ter ondersteuning in 2015.

Dispatch interviewde ook klasgenoot 'K' die getuige was van het gevecht tussen 'A' en Park Hye Soo. 'K' verklaarde, ''A' is geraakt door Park Hye Soo? Dat is grappig. Ze waren altijd close, maar ze hadden een misverstand. Op die dag begonnen ze te vechten terwijl ze met elkaar praatten, maar ik weet niet meer wie het eerst wiens hoofd greep. Hye Soo werd tegen een muur geduwd, raakte een kluisje en kreeg een bloedneus. Ik nam Hye Soo mee naar het kantoor van de verpleegster. Het is niet waar dat 'A' de enige persoon was die geraakt werd. De twee verzoenden zich een paar dagen later. 'A' zei graag 'Hye Soo unni'.


'EEN': Unni, heb je een permanent gekregen?
Park Hye Soo: Ik ben zo genaaid. Het lijkt zo veel op een bob-cut.
'EEN': Maar unni heeft het... Wat je ook doet, je ziet er mooi uit.
P: Waarom ben je zo. Waardoor ik me verlegen voel.
'EEN': Ik zal je later mijn haar laten zien.

'EEN': Unni, is je examen gedaan?
Park Hye Soo: Ik heb maandag nog examen.
'EEN': Dus je kunt niet rondhangen?
P: Ik ga gewoon karaoke met (een vriend). Waarom, wat ben je aan het doen?
'EEN': Ik ga ook naar karaoke. Ik ben vandaag klaar met mijn examen, dus ik ga naar Daechi-dong!
P: Hoe laat kom je?
'EEN': Ik laat het je later weten.


'EEN': Unni, ik zie je snel.
P: Oké, laat het me weten als je in Daechi-dong bent.
'EEN': Laat me bij jou overnachten.
P: Euh, daar weet ik niets van. De situatie is nu anders.
'EEN': Ah, maar dan kunnen we pas laat rondhangen.
P: Er zijn anderen die dat voor je kunnen doen. Is er niet iemand die je kan laten logeren?
'EEN': Ik denk het wel, maar ik wil met je omgaan!

'EEN': unni! Heb je de K-Pop Academy gehaald?
P: Wat?
'EEN': Heb je het goed gedaan? / Ik heb het deel gezien waar je de uitzending hebt doorgegeven.
P: Ah, ik had je nog niet verteld over de uitzending!
'EEN': Je zingt echt goed... / Laten we gaan voor de 1e plaats.
P: Ik kan niet winnen. / Er zijn zoveel mensen die goed zijn.
'EEN': Dat is misschien waar, maar je bent ook goed. Verlies de hoop niet, doe je best, en het zou leuk zijn als je de 1e plaats zou kunnen behalen.
P: Bedankt, 'A'.

In januari 2015 stuurde 'A' ook een sms, waarin stond: 'Unni, ik ben zo trots op je. Ik kijk naar 'K-Pop Star' na mijn interview, en jij bent de beste. Beter dan wie dan ook.'

'B' beweert ook het slachtoffer te zijn van het vermeende pesten op school door Park Hye Soo, maar nadat Dispatch de teksten tussen 'B' en de actrice had doorgenomen, werden er geen grof taalgebruik of problematische woorden gevonden. Sms'jes over vermeend pesten in de karaokeruimte konden echter niet worden hersteld. Andere sms-berichten onthullen dat Park Hye Soo bij de grootmoeder van 'B langskomt en vraagt ​​om samen te studeren.

'B': We zouden naar de studeerkamer gaan en daarna naar karaoke gaan. / Maar je hebt het ons niet laten weten en in plaats daarvan met een andere groep naar karaoke gegaan? / Zojuist maakte ik me zorgen om je en riep je naam. / Maar je negeerde me en lette niet op, maar praatte gewoon met iemand anders.
P: Dat is niet wat er is gebeurd. / Mijn telefoon stond uit en ik zette hem aan toen ik thuiskwam. / Ik ging naar karaoke omdat de anderen op me wachtten. / Het spijt me heel erg wat er eerder is gebeurd. Ik was niet goed bij mijn hoofd vanwege (student).

Terwijl 'B' beweerde te zijn aangevallen door Park Hye Soo in het bijzijn van 20 andere studenten, interviewde Dispatch degenen die aanwezig hadden kunnen zijn en ontdekte dat 'B' loog over een aantal beweringen. Volgens de medestudenten was Park Hye Soo niet aanwezig bij de karaokeruimte, pleegde student 'C' de aanslag, voegde Park Hye Soo zich bij de groep op de speelplaats en pleegde mannelijke student 'D' aanslag op de speelplaats . Twee personen verklaarden ook dat de fysieke aanval op de speelplaats was begonnen door een mannelijke student, en 'B' en 'D' verzoenden zich na het gevecht.

Een geïnterviewde student 'K' verklaarde ook dat Park Hye Soo in feite het slachtoffer was van pesterijen nadat ze was overgestapt van de Jangpyeong Middle School naar de Daecheong Middle School, omdat een andere student haar lunchblad met opzet had omgedraaid. Student 'L' zei verder dat Park Hye Soo haar vaak huilde omdat ze werd gediscrimineerd vanwege haar 'Gangbuk-geur', die verwijst naar een gebied in het noorden van Seoul bij de bergen.

'L' verklaarde, 'Ik was de vice-president van de klas tijdens het tweede semester van de 7e klas. Ze was populair bij de studenten. Ze heeft nog nooit zoiets meegemaakt in Jangpyeong. Ze kwam vaak naar Jangam-dong, waar ze vroeger woonde, omdat ze het moeilijk had op Daecheong Middle School.'

Zowel 'A' als 'B' hebben niet gereageerd op de verzoeken van Dispatch om een ​​interview.