Nieuws

Veteraan acteur Kim Yong Gun voltooit de vaderschapstest op zijn pasgeboren zoon en voegt hem toe aan zijn familieregister

n.nieuws.naver.com

Het werd bevestigd dat veteraan acteur Kim Yong Gun (75) is de vader van de pasgeboren zoon die hij onlangs op late leeftijd had gekregen, onnodige misverstanden uit de weg ruimen en doorgaan met de procedures voor gezinsregistratie.

Volgens HET FEIT, op 15 maart was de vriendin van Kim Yong Gun, die 39 jaar jonger is dan hij, in november vorig jaar in een ziekenhuis in Seoul bevallen van een gezonde zoon. Bovendien heeft de acteur bevestigd dat hij alle nodige verantwoordelijkheden op zich zal nemen en alle steun zal verlenen aan zijn vriendin om hun kind op te voeden. Er werd bevestigd dat Kim Yong Gun en zijn vriendin op 7 maart een vaderschapstest hadden aangevraagd en de resultaten op de 14e konden ontvangen.


De acteur besloot een vaderschapstest te doen om eventuele misverstanden uit de wereld te helpen, aangezien er een leeftijdsverschil van 39 jaar is tussen hem en zijn vriendin. Er was veel ophef in de entertainmentindustrie na het nieuws dat de 37-jarige vriendin van Kim Yong Gun zwanger was van zijn kind.

Momenteel is bekend dat de vriendin van de ervaren acteur zich concentreert op het opvoeden van het kind zonder speciale zorgen na de bevalling. Kim Yong Gun heeft al alle steun beloofd die nodig is om zijn vriendin bij zijn kind te laten wonen. Daarnaast zijn twee zonen, Ha Jung Woo en Cha Hyeon Woo, zeggen ook dat ze de beslissing van hun vader steunen.


Kim Yong Gun en zijn vriendin ontmoetten elkaar voor het eerst in 2008, toen ze 24 was, en hebben sindsdien 13 jaar een goede relatie onderhouden. In maart vorig jaar, toen de vriendin van Kim Yong Gun aankondigde zwanger te zijn, maar de acteur zich verzette tegen de bevalling. Zo ontstond er een conflict tussen de twee. Zijn vriendin heeft uiteindelijk Kim Yong Gun aangeklaagd wegens poging tot abortus, maartrok de rechtszaakna het oplossen van verschillen en misverstanden tussen hen.