Nieuws

Video die de Koreaanse cast van 'Squid Game' vervangt door Amerikaanse acteurs gaat viraal

www.wikitree.co.kr

Netflix' originele serie, ' Inktvisspel ,' heeft wereldwijd aandacht en populariteit gekregen. 'Squid Game' was de laatste dagen het hot topic na de uitzending van de show. De cast van de show heeft ook veel aandacht gekregen, omdat velen van hen volgers hebben verzameld op hun sociale media.

Op 3 oktober verscheen een video met de titel ' Squid Game Amerikaanse casting remake-versie: met Keanu Reeves, Zendaya, Josh Hartnett, ' werd geĆ¼pload op YouTube en ging viraal. In de video werden de gezichten van de castleden vervangen door de gezichten van Amerikaanse acteurs met behulp van een app voor het wisselen van gezichten.

Van het drama, Gong Yoo 's gezicht was verwisseld met Brad Pitt 's gezicht, Lee Jung Jae 's gezicht verwisseld met Keanu Reeves ' gezicht, en meer.

Netizens die de video zagen, reageerden: ' Dit is best goed', 'Ze kunnen een Amerikaanse versie maken met deze acteurs', 'De Amerikaanse cast past om de een of andere reden beter bij het verhaal', 'Dit is de beste cast', en 'Lee Byung Hun moet hetzelfde blijven lol.'