Nieuws

Een video gemaakt door SHINee's Taemin van EXO's Kai die huilt nadat zijn groep de allereerste muziekshow wint, is eindelijk gevonden na 8 jaar

Een video waarvan veel fans dachten dat ze voor altijd verloren waren, is eindelijk gevonden, na 8 jaar!

Velen van jullie weten dat heel goed SM-entertainment labelgenoten SHINee 'sTaeminen EXO 'sWanneerzijn onafscheidelijke vrienden, die hun hele adolescentiejaren samen als stagiaires hebben doorgebracht.

Welnu, een zeer beroemde interactie tussen de twee sterren is toevallig vanuit een backstage-wachtkamer, toen Taemin het niet kon laten om zijn brullende vriend Kai te filmen nadat EXO's allereerste muziekshow won met ' Wolf '.

Maar hoewel de film achter de schermen van Taemin die Kai filmt beroemd is onder fans, geloofde men dat de eigenlijke video die Taemin nam voor altijd verloren was. (Taemin had in het verleden gezegd dat de telefoon kapot was.)

Echter! Op 8 oktober dook de lang verloren gewaande video op!

Hier is het dan, de dag dat Kai zijn emoties niet kon bedwingen na de overwinning van zijn groep, gezien door de ogen van zijn vriend Taemin:

Netizens reageerden met opmerkingen als, 'Wauw, ik kan niet geloven dat ik dit eindelijk zie', 'Taemin's lach is zo schattig', 'Het waren toen allebei baby's!', 'Heol, ik dacht dat die telefoon kapot was', 'Dit was het hele plan van Taemin langs kekekeke', 'Taemin lacht zo hard terwijl zijn vriend oncontroleerbaar huilt kekekeke', 'ik had nooit gedacht dat ik dit zou zien', 'ik herinner me dit! Ik zat toen op de middelbare school' , en meer!

Dus waar is deze video gevonden, na al die jaren? Het blijkt dat de video op de een of andere manier in het bezit was van Kai en Taemin's oude wederzijdse vriend, Kwon Ho !

Het onderwerp kwam willekeurig ter sprake tijdens een aflevering van Kai's doorlopende YouTube-serie' KAIST ', en fans werden voor het eerst getrakteerd op de legendarische clip. Bekijk de nieuwste aflevering van 'KAIst' met de goede vrienden van Kai Maan Kyu en Kwon Ho, hieronder! (De onthulling van de Taemin-beelden gebeurt ~ 16:16 teken. )