Nieuws

[TW/CW] Vier tienermeisjes vielen een Mongools meisje zes uur lang aan met haar handen en benen vastgebonden

AKPOPHEF n.nieuws.naver.com

[TW/CW-trigger/inhoudswaarschuwing]

Er werd onthuld dat vier Koreaanse tienermeisjes de handen en benen vastbonden van een Mongools meisje, dat een junior van dezelfde school is, en haar zes uur lang aanrandde. Het slachtoffer beweert dat de politie, die destijds een melding ontving van een weggelopen kind, ter plaatse is gekomen maar de mishandeling niet heeft kunnen stoppen.

In de video van de aanval die werd vrijgegeven, heeft een tienermeisje racistische laster op haar voorhoofd geschreven met haar handen en benen vastgebonden. Ze legden zelfs haar slipje op haar hoofd. Kort daarna worden andere meisjes gezien die stoten naar haar gezicht gooien.

Dit alles gebeurde afgelopen juli in een ouderlijk huis in Yangsan, Gyeongnam.


De vier middelbare schoolmeisjes hebben zes uur lang een Mongools middelbare schoolmeisje mishandeld. Daarna delen de vier aanvallers de video van de aanval met de hele school. Ze verkochten de beelden van de aanval aan andere studenten voor 5.000 KRW (~4.22 USD). Het slachtoffer legde uit dat enkele oudere jongens naar haar toe kwamen en haar vertelden dat de video van haar aanranding zich door de school had verspreid. Het slachtoffer was niet in staat om naar school te gaan vanwege de hoge stress, het trauma en de vernedering.

Verrassend genoeg was er een kans om deze aanval te voorkomen. Vlak voor de mishandeling meldde de moeder van het slachtoffer bij de politie dat haar dochter van huis was weggelopen en samen met de politie het ouderlijk huis bezocht waar de mishandeling plaatsvond.

De daders verstopten het slachtoffer echter op de veranda en deden alsof ze er niet was. De politie controleerde alleen de kamers en vertrok.


Het slachtoffer dat opgesloten zat in de veranda kon uit angst voor represailles niet om hulp schreeuwen. Kort nadat de politie was vertrokken, werd het slachtoffer genadeloos mishandeld.

De politie legde uit dat ze niet het recht hadden om de plaats grondig te doorzoeken omdat ze een rapport hadden gekregen over een wegloop en geen bevel hadden om de omgeving met geweld te doorzoeken.

Vorige maand werden twee van de aanvallers overgedragen aan het openbaar ministerie op beschuldiging van bendegeweld, maar de anderen waren minderjarigen die jonger zijn dan 14 jaar; daarom ontsnapten ze aan strafrechtelijke straf.


Veel netizens zijn hier verontwaardigd over en zijn een petitie gestart waarin ze vragen om strenge straf en gerechtigheid. De petitie heeft momenteel 145.000 handtekeningen.