Blogs

Vijf MUST-WATCH Koreaanse Mukbang-kanalen

Mukbangs zijn de afgelopen jaren wereldwijd populair geworden. Het was een eenvoudig concept dat begon in Zuid-Korea, waar beroemdheden, of nu -- zelfs gewone mensen, zichzelf filmden terwijl ze heerlijk eten aten. Het eten is vaak ofwel erg lekker, trending, of er is gewoon een ENORME portie van het eten.

De mukbang-rage is internationaal geworden en Amerikaanse beroemdheden en zelfs veel buitenlanders gebruiken YouTube of Twitch om hun eigen mukbangs uit te zenden. Hoewel er genoeg niet-Koreaanse mukbangs zijn om van te smullen, is het essentieel om krediet te geven aan het land waar het allemaal mee begon. Bekijk een paar gekke mukbangs die je moet proberen - of je nu een fan bent van het heerlijke eten of dat ASMR-geluid, er is een mukbang voor iedereen.

1) Eet met Boki

Boki staat erom bekend een mooi gezicht te hebben en een abnormaal grote mond omdat haar video's GROTE porties eten bevatten, en nog belangrijker, GROTE hapjes. Ze heeft zelfs compilaties van haar GROTE hapjes, en het is eerlijk gezegd behoorlijk indrukwekkend. Ze had wel een controverse vanwege onethische advertenties en mogelijk spugen / overgeven van haar eten, maar het lijkt erop dat het verleden achter haar ligt omdat ze constant berichten plaatst, wat goed nieuws is voor fans en kijkers!

2) Tzuyang

Tzuyang staat bekend om haar abnormaal grote maagomvang en de hoeveelheid voedsel die ze kan eten. Gezien haar kleine en tengere lichaam, is het veilig om te zeggen dat de hoeveelheid voedsel die ze eet GEK is. Ze dankt haar spijsvertering, die ze als zeer gezegend en ongewoon groot beschouwt.

3) GONGSAM-TAFEL:

Gongsam Lee staat bekend om zijn 'real-sound' ASMR mukbangs, en deze video's zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het is ook een lust voor het oog. Voor degenen die van ASMR houden, kiezen veel luisteraars voor zijn video's en audio. Hij filmt zijn hele video's in zijn kleine kamertje, en hij heeft de aandacht van velen getrokken.

4) Hamzy

Hamzy zou de mukbang YouTuber zijn die het meeste geld verdient in Zuid-Korea. Ze heeft vooral aandacht gekregen omdat ze vaak voedsel eet dat veel wordt gegeten in Korea, en ze presenteert de show als bijna een reality-mukbang-show. Ze kreeg onlangs ook positieve aandacht van het Koreaanse publiek toen ze uitspraken deed over de valselijk geadverteerde herkomst van kimchi op Google.

5) De familie van Heungsam

Heungsam is niet alleen groot op YouTube, maar ook op AfreecaTV -- het originele platform voor mukbangs. Hij presenteerde de show aanvankelijk alleen op zijn dak, maar nu presenteert hij de show met zijn vader en moeder, wat de show nog interessanter maakt.

Dit waren enkele van de meest populaire mukbang-kanalen in Zuid-Korea. Natuurlijk zijn er nu zoveel mukbang-sterren op YouTube, en het is gemakkelijk geworden om een ​​eigen YouTube-kanaal te beginnen. Een ding is zeker, de mukbang-trend lijkt niet snel te stoppen, en het is opwindend om de mukbang-cultuur over de hele wereld te zien groeien.


Wat was je favoriete mukbang? Is er een die niet in de lijst staat die je leuk vindt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!