Drama's

VIXX's HYUK en acteur Yoo Jun tonen charmante chemie in 'Color Rush 2' teaser

Op 13 januari, Storywiz-film heeft de teaser vrijgegeven voor het aankomende drama' Kleur Rush 2' op hun Instagram-account dat op 21 januari in première gaat op VIKI.

Hier zijn de stills uit de teaser!

Color Rush 2 is een Zuid-Koreaanse dramaserie geregisseerd door Park Sun Jae. Het is een bewerking van de roman Color rush (컬러 러쉬) van Se Sang (세상), ook de voortzetting van het succesvolle eerste seizoen.

Synopsis volgens VIKI:

'Choi Yeon Woo ( Yoo Jun ) is een middelbare scholier en een mono - een persoon die de wereld alleen in een saai en levenloos zwart-wit ziet. Maar voor elke mono is er een sonde - een soort soulmate die de mono de wereld in levendige kleuren laat zien. Yeon Woo's sonde was een jongen genaamd Yoo Han, en de twee ontwikkelden een mooie vriendschap die uitgroeide tot romantiek. Maar naarmate hun relatie intenser werd, werd het mysterieuze gebeuren plotseling erg onaangenaam voor Yeon Woo, die uiteindelijk ontdekte dat Yoo Han was verdwenen, terwijl zijn moeder ook verdween.

Yeon Woo belooft alles te doen om zijn sonde en zijn moeder op te sporen. Een klasgenoot genaamd Se Hyun ( Hyuk ) hoort van Yeon Woo's zoektocht en besluit hem te helpen en te beschermen - terwijl er een hechte vriendschap ontstaat tussen de twee studenten. Maar Se Hyun verbergt een geheim, en Yeon Woo zou op het punt staan ​​de waarheid te ontdekken... Ondertussen is Yeon Woo niet de enige - andere mono's zijn dichterbij dan hij zou denken, inclusief een vrouwelijke mono die op zoek is naar haar eigen sonde.'

Onlangs zijn ook foto's van de set vrijgegeven!