Mv & Album Recensies

[Album & MV Review] VIXX - 'Geketend'

VIXX

VIXX - OPGEKETTEN


Tracklisting:

1. Meesteres
2. Vastgeketend
3. Doolhof
4. Stop ermee, meid
5. Heet genoeg
6. Spin
7. Niet in orde
8. Hemel
9. Wij nu
10. Eeuwigheid
11. Fout
12. Kan het niet zeggenNa negen maanden weg, VIXX brengt hun tweede volledige album uit. Bekend om hun unieke en duistere concepten, zijn ze helemaal terug' Geketend ' verliefd. Op de LP staan ​​naast 9 gloednieuwe tracks ook hun hits' Fout ' en ' Eeuwigheid ,' evenals de Koreaanse versie van ' kan niet Zeggen .'

' Meesteres ' is het intronummer, een verontrustend deuntje gevuld met vage synthnoten en uiteindelijk een griezelige pianolijn. Ik ga niet wijzen op de voor de hand liggende parallellen tussen dit nummer en het volgende dat kettingen bespreekt... :)Als afwisseling hebben we ' Geketend ,' hun titelnummer. Het begint een beetje griezelig met onheilspellende zang en gefluister, maar al snel wordt het ontketend en gaat het voluit voor het refrein. Het maakt heel goed gebruik van synth washes, en Ravi haalt de raps eruit die dit nummer geweldig maken. De boodschap is dat de jongens aan haar vastgeketend zijn en dat ze niet weg konden als ze dat wilden.

' Doolhof ' is een ander dansnummer in dezelfde geest van ' Geketend ' met enkele significante verschillen. Wederom hebben we het gefluister, maar deze keer zijn ze verleidelijk, niet spookachtig. Het maakt ook gebruik van gitaren en heeft een absoluut geweldige hook: 'rennend rennend doolhof.' De teksten vertellen hoe het is om met haar door een doolhof te rennen; ze kunnen er niet uit.Ze zijn dol op ' Stop het meisje ,' een zoetgezongen, gitaargedreven ballad. De andere instrumentatie is tot het einde vrij minimaal, wat de vrij verbluffende zang benadrukt. Ik hou van de stop-start-overgang tussen verzen en de akkoordprogressie die geleidelijk naar het midden van het couplet gaat, wat een aantal unieke elementen aan het nummer toevoegt. De teksten vertellen het verhaal: 'Ik kan niet kijken hoe jij met een andere man praat.'

Genrebending ' Heet genoeg ' is een mid-tempo funk nummer met een aantal uitgesproken moderne elementen. Het werkt best goed, en er is een moordende rap in de brug die mooi samengaat met de gladde croons hier. Hot genoeg is een nummer dat in detail een ontmoeting met een minnaar beschrijft.Ik was een beetje teleurgesteld in ' Spin .' Het begint veelbelovend met auto-tuned zang en een griezelig intro, maar dan ontaardt het een beetje in een generiek dansnummer. Over het algemeen is er niets mis mee, alleen ontbreekt het hier aan de energie. Ik vind het leuk hoe ze het meisje vergelijken met een giftige spin -- ik vind het concept hier erg leuk.

' Niet op zijn plaats ' is een vrolijk, mid-tempo, zacht rocknummer dat in strijd is met het griezelige concept. Er zijn zachte, zwevende vocalen die dit nummer rustgevend maken. De band is hier helemaal niet 'uit de lucht' -- het nummer gaat over hoe ze nog nooit een meisje als zij hebben ontmoet. �' De hemel ' - Lekker licht en poppy, dit is weer een deuntje waarbij je je afvraagt ​​waar het donkere concept is gebleven. Dat is oké, want het is een fijn deuntje ondanks de conceptdrift, met slimme teksten en een fixatie die gevaarlijk dicht bij schattig komt. Het lied zegt dat de jongens haar zullen zijn 'ENGEL.

Voor het geval je het niet kon raden uit de titel, ' Ons Nu ' is een meeslepende ballad over hoe ze nu anders zijn, maar ze zijn nog steeds samen. Soms teder, soms luchtig, het neigt niet af te dalen in pure schmaltz, en de emotie in de zang lijkt behoorlijk oprecht.De volgende drie zijn al uitgebracht, en als je een fan bent, heb je je eigen mening. Ze passen best goed bij een duister concept: ' Eeuwigheid ' heeft te maken met liefde is een nachtmerrie die nooit eindigt, de zanger noemt zichzelf een lafaard omdat hij haar heeft laten gaan'in' Fout ,'� en wat ze ' kan niet zeggen ' is de waarheid over het willen van een meisje. �

Dit is een behoorlijk solide popalbum. De dansnummers zijn voor het grootste deel catchy met killer hooks en geweldige raps. De ballads zijn ook geweldige afleveringen, met unieke elementen die ervoor zorgen dat ze eruit springen. En de oudere nummers zijn een vergelijking, en ze zijn niet veel veranderd, en kunnen nog steeds een gelikte verzameling nummers opleveren. Ze hebben zelfs van genre veranderd om hun talenten te laten zien. Als je een Sterrenlicht , je bent het aan jezelf verplicht om hier een draai aan te geven.

MV BEOORDELING


de jongens van VIXX laat je zien dat ze allemaal ' Geketend ' in hun nieuwste MV.

Nou, niet echt, en als ze dat wel waren, weet ik zeker dat MOGEF er op de een of andere manier bezwaar tegen zou hebben. De locatie ziet eruit als een soort oud asiel, met de tegels die van de muren loskomen, oude bedden vol insecten, enz. Het is een behoorlijk verwrongen plek, behalve de jongens zelf, terwijl ze ronddansen en werken met de kleine draad van het plot ze zijn overhandigd. Ze zitten op verschillende plaatsen vast, zoals gordijnen, kettingen en dozen.

Wat interessant is, is dat er ook verwijzingen zijn naar het nummer ' Doolhof ,' terwijl ze een afgesloten gebied binnenlopen met een doolhof als dak, en terwijl ze zich een weg banen door een doolhof (en, bizar, een bos) achter een meisje aan.De kostuums zijn redelijk goed gedaan, pakken (zonder overhemden) en rode kragen voor de danssequenties, en verschillende kragen voor de individuele shots.

Het dansen is perfect, zoals we weten dat VIXX goed danst. Leeuw doet een hoop stoten en Hongbin ... nou, ik ga het niet allemaal verklappen. Ze krijgen een 10 voor het dansen, en daar laat ik het bij.Over het algemeen was ik in de war. Als ik probeer te beschrijven wat er aan de hand is, eindigt het in een grote puinhoop, dus ik neem aan dat het een verzameling beelden is die doet denken aan 'vastgeketend' zijn. Dat is prima, want het is bij uitstek kijkbaar, intens en levendig, zeker niet saai, en tja, je bent er voor de jongens. Het was leuk om naar te kijken.