Drama's

[SPOILER] 'Voice 4' schokt kijkers met de onthulling van het gezicht van de 'schurk' in aflevering één

Er is een slechterik verschenen met een uitzonderlijk gehoorvermogen, in de vorm van:Lee Ha Na.

De tvN drama 'Stem 4: Tijd des Oordeels' (hierna te noemen 'Stem 4' ) zond zijn eerste aflevering uit op 18 juni. In de eerste aflevering, de schurk, bekend als 'Circusman', een bericht van hun voornemen tot moord gestuurd, door middel van een geluid dat alleen... Kang Kwon-Joo (gespeeld door Lee Ha Na) kon horen met haar bovennatuurlijke gehoorvermogen. Circus Man pleegde vervolgens een gruwelijke moord, waardoor de spanning opliep.

De aflevering dook rechtstreeks in de zoektocht van het team van het 112 meldpunt naar de moordenaar, en hun inspanningen om het volgende doelwit te beschermen, Derek Jo 's (gespeeld doorSong Seung Hun) jongere zus Jo Seung Ah (gespeeld door Lee Yi Dam ). In de laatste scène werden de kijkers volledig overrompeld toen het gezicht van Circus Man werd onthuld. Met een gezicht dat identiek was aan dat van Kang Kwon-Joo, keek Circus Man van een afstand naar de plaats delict. Kort na de uitzending werden de identieke gezichten van Kang Kwon-Joo en Circus Man een hot topic van discussie onder netizens. Er werden veel theorieën naar voren gebracht, waarbij sommige netizen gissen, 'Ze moeten een tweeling zijn, die allebei zijn geboren met bovennatuurlijke hoorvaardigheden' . Anderen hadden zelfs nog meer bizarre theorieën die zinspeelden op de mogelijkheid van plastische chirurgie, en beweerden dat: 'een moordenaar die oorspronkelijk een bovennatuurlijk gehoorvermogen heeft, moet plastische chirurgie hebben ondergaan om er identiek uit te zien als Kang Kwon-Joo.'


'Voice 4' is een criminele-jagen dramaserie over de leden van het 112 meldpunt, die verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de 'gouden tijd' van plaats delict. Met uitzonderlijke acteerprestaties en zijn snelle verhaalontwikkeling, keerde 'Voice 4' terug met een extreme thrillerreeks die ervoor zorgde dat kijkers hun ogen geen moment van het scherm konden afhouden.