Nieuws

Voormalig lid van 4 minuten Jihyun voegt zich bij acteur Ahn Bo Hyun na ondertekening van een exclusief contract met FN Entertainment

www.wikitree.co.kr

Vroegere 4 minuten lidJihyun(Nam Ji Hyun) heeft een exclusief contract getekend met FN-entertainment lid worden van hetzelfde bedrijf als acteur Ahn Bo Hyun .

Op 28 december verklaarde FN Entertainment: ' Nam Ji Hyun heeft een exclusief contract met ons getekend.' Het bureau voegde toe: ' We zullen onze volledige steun aan Nam Ji Hyun, die actief is in verschillende domeinen van de entertainmentindustrie, niet missen. We vragen iedereen interesse en steun te tonen voor Nam Ji Hyun, die in verschillende werken zal verschijnen.'

Nam Ji Hyun debuteerde in 2009 met de meidengroep 4minute. Ze kreeg veel liefde en steun van fans als leider van de populaire meidengroep. Ze besloot echter in 2016 de meidengroep te verlaten en veranderde haar carrièrepad om actrice te worden. Daarna verscheen ze in verschillende werken zoals ' Mijn kleine baby ,'' Sterkste bezorger ,'' Grote Prins ,'' Aap en hond romantiek ,'' Wanneer de duivel je naam roept ,' en meer.

In 2017 veranderde ze haar artiestennaam in Son Ji Hyun, maar ze is teruggekeerd naar haar oorspronkelijke naam, Nam Ji Hyun. Bovendien is bevestigd dat ze is gecast om te verschijnen in het komende SBS-drama ' Waarom Oh Soo Jae? '

'Waarom Oh Soo Jae?' is een pijnlijk maar opwindend verhaal tussen een koelbloedige advocaat, Oh Soo Jae (gespeeld door Seo Hyun Jin), die zich van binnen leeg voelt na alleen maar succes na te jagen, en Gong Chan (Hwang In Yeop), een rechtenstudent die niet bang is om alles te doen om haar te beschermen.

In het drama zal Nam Ji Hyun de rol op zich nemen van Na Se Ryun, een eerstejaars rechtenstudent die zelfverzekerd en bot is met haar woorden. Nam Ji Hyun is van plan om in het komende drama haar eigen charmes aan dit nieuwe personage toe te voegen.

Ondertussen is FN Entertainment de thuisbasis van een aantal bekende acteurs, zoals hoofdrolspelers Ik ben Soo Hyang , Ahn Bo Hyeon, Park Ha Na , Hong Soo Hyun , Lee Do Yeop , en meer.