Nieuws

Voormalig B.A.P-lid Himchan bekent alle aanklachten wegens aanranding

www.insight.co.kr

Himchan, een voormalig lid van de groepB.A.P, bekende aanklacht wegens aanranding.

Op 12 april vond een proces in hoger beroep plaats tegen Himchan in de centrale districtsrechtbank van Seoul in Seocho-gu, Seoel, op beschuldiging van aanranding.

Op deze dag reageerde Himchan rechtstreeks op de vraag van de rechter over zijn positie en zei: ' Ik erken alle beschuldigingen, ' zijn vorige intrekken

standpunt om alle beschuldigingen te ontkennen.

Himchan, die alle beschuldigingen erkende en toegaf, overhandigde ook een schriftelijke brief van zelfreflectie.

De rechtbank verklaarde dat Himchan in het oorspronkelijke proces tot gevangenisstraf was veroordeeld, dus als het beroep wordt afgewezen, zal hij niet kunnen ontsnappen aan arrestatie door de rechtbank.

Ondertussen werd Himchan beschuldigd van het molesteren van een vrouw van in de twintig in een pension in Joahnmyeon, Namyangju, in juli 2018.

Het slachtoffer beweerde dat ze op vakantie was gegaan met twee mannen en twee vrouwen van in de twintig, onder wie Himchan en kennissen, en samen op vakantie was in het pension toen Himchan haar met geweld lastig viel.

Ondanks Himchan's ontkenning van de beschuldigingen, heeft de eerste rechtbankveroordeelde Himchan tot 10 maanden gevangenisstrafen een bevel om in februari vorig jaar een behandelingsprogramma voor aanranding van 50 uur te voltooien.

Destijds legde de rechtbank de reden voor de veroordeling uit, zeggende: ' Volgens het bewijs is de verklaring van het slachtoffer voldoende geloofwaardig .' In reactie op dit resultaat,Himchan ging in beroeptegen het vonnis van het eerste proces.