Nieuws

Voormalig Crayon-poplid Soyul onthult dat zij en Moon Hee Jun van plan zijn om een ​​tweede baby te krijgen

www.wikitree.co.kr

VroegereKrijt poplidSoyulprees haar manMoon Hee Junen onthulden hun plannen voor het hebben van een tweede baby.


Een deel van de inhoud van de nieuwe variétéshow van SBS FiL werd vooraf onthuld tijdens de uitzending op 24 augustus. Soyul verscheen als gast in de nieuwe show en deelde verhalen over haar getrouwde leven met Moon Hee Jun, een voormalig lid van HEET .

Op deze dag onthulde ze dat ze van plan waren een tweede kind te krijgen. Sojoel legde uit, ' Wat ik weet van de bevalling van Hee Yul is dat ik denk dat het beter is om eerder dan later te bevallen.' Ze legde uit, ' Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het kan zijn om voor kinderen te zorgen. Het kost veel fysieke energie om voor kinderen te zorgen.'Ze prees ook haar man en zei: ' Mijn man houdt er niet van als mensen 'Help' zeggen bij de opvoeding. Hij geeft de voorkeur aan de uitdrukking 'samen opvoeden'. Hij kan beter met Hee Yul spelen dan ik. Hij speelt met haar op ooghoogte. Ik vind hem een ​​geweldige echtgenoot.'

Ondertussen trouwde Soyul met Moon Hee Jun terwijl ze promoveerde als lid van een idoolgroep. Ze kreeg veel aandacht toen ze aankondigde dat ze zwanger was voor het huwelijk op de jonge leeftijd van 25. Ze kreeg echter veel steun toen ze haar gelukkige leven met Moon Hee Jun onthulde.