Blogs

Voormalig Mad Town-lid Jota keert deze week terug naar 'Laws of the Jungle' als Lee Jong Hwa

Van wieVroegere gekke stad lidVan wiekeert terug naar de entertainmentscene met zijn geboortenaam Lee Jong Hwa , te beginnen met de ' van deze week Wetten van de Jungle '!

Eerder toonde Lee Jong Hwa een geweldige chemie met chef Kim Byung Man via 'Laws of the Jungle' in Tonga. Hij zal opnieuw terugkeren naar het programma voor de lopende 'Laws of the Jungle' in Mexico, waar hij van plan is zijn opgewaardeerde lichaam te onthullen.
Tijdens de persconferentie voor 'Laws of the Jungle' in Mexico zei Lee Jong Hwa: 'Dankzij deze kans om naar de jungle te gaan, heb ik mijn best kunnen doen zonder al te veel na te denken. Na met veel mensen te hebben gesproken, werd ik helderder en dit werd een keerpunt voor mij om opnieuw te beginnen en mezelf te herstructureren.'
Voordat hij naar Mexico vertrok, onthulde Lee Jong Hwa ook dat hij rigoureus heeft getraind om zich voor te bereiden op de jungle, waardoor zijn lichaamsvetpercentage is gedaald tot 5,7%. Je kunt Lee Jong Hwa en zijn gespierde spieren zien op de 'Laws of the Jungle' van deze week op 1 juni om 22:00 uur KST!